Милан Бандић
|
|
« Odgovor #30 poslato: Septembar 20, 2007, 20:31:09 » |
|
Sve su mise želje ispunile osim jedne. A ta je duboko u meni, i ko zna, možda se ispuni ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #31 poslato: Septembar 20, 2007, 20:36:08 » |
|
Meni se samo jedna ispunila do sada....Jos na dve cekam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #32 poslato: Septembar 21, 2007, 09:36:19 » |
|
E sad tri konkretne.. Da bude extra lijepo vrijeme ovih 10 dana. Da se lako popnem na Olimp. I da se ni ne ogrebem a kamoli povrijedim.
sebično!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #34 poslato: Novembar 02, 2007, 01:48:20 » |
|
za sad mi se jedna zelja ispunila, srecan sam al ne zbog cure sa blju eyes vec zbog druge osobe....koja mi je srce ispunila ljubavlju i srecom....hvala ti na tome
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #35 poslato: Novembar 03, 2007, 09:39:28 » |
|
Ostvarile su mi se sve tri.... Lalalala..laaa... Kad mi već ovako dobro ide da poželim nešto mmmm.. Bože, kako sam samo neskromna.. Mada smatram da skromnost i nije neka naročita vrlina Sad želim da mi B.A. u kog sam već par sati smrtno zaljubljena uzvrati ljubav...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
to flat
Member
Van mreže
moj je zivot svicarska
|
|
« Odgovor #36 poslato: Novembar 05, 2007, 00:12:59 » |
|
moj je zivot svicarska skoro pa savrsen ko blistavi brilijant vjestom rukom izbrusen imam sve sto pozelim samo jedno ne da me neko bar na tren voli zbog mene
nazalost imam samo jednu
|
|
|
Sačuvana
|
moj je zivot svicarska, skoro pa savrsen. ko blistavi brilijant, vjestom rukom izbrusen. imam sve sto pozelim, samo jedno ne. da me neko bar na tren, voli zbog MENE.
|
|
|
|
|
ladyinred
|
|
« Odgovor #39 poslato: Novembar 05, 2007, 14:58:52 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #40 poslato: Novembar 05, 2007, 15:16:45 » |
|
hehe... Brawo za tebe!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #41 poslato: Novembar 05, 2007, 15:25:11 » |
|
Ova mi se nešto slabo pomjera sa početne tačke.. i dalje je neuzvraćena ljubav..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
OLJA80.
|
|
« Odgovor #42 poslato: Novembar 05, 2007, 15:29:20 » |
|
imam ih dosta ...nikad bas nisam bila skroma....ali ni sebica...ali posto su u pitanju samo tri onda neka budu one najvaznije ZDRAVLJE...LJUBAV.....MIR.....uz to ide jos mnogo toga......
|
|
|
Sačuvana
|
A kad se probudiš tamo gdje u ljubav vjeruju, sačuvaj mjesto za nas na svom oblaku...
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #44 poslato: Novembar 06, 2007, 09:21:34 » |
|
Jaoooo... neko je urekao ovu temu..
|
|