Tiago
|
|
« poslato: Jun 22, 2007, 19:33:07 » |
|
Kada bi ste uhvatili zlatnu ribicu na pecanju, ili mozda nasli carobnu lampu, koje tri zelje bi ste trazili?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 22, 2007, 20:02:08 » |
|
Prvo zdravlje. Drugo Prikljuchenje Republike Srpske i Republike Srpske Krajine Srbiji Trece duhovni mir
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
DRAQLA
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 22, 2007, 21:00:59 » |
|
Jedna jedina: MEDJUSOBNA LJUBAV SVIH STANOVNIKA OVE NASE JADNE PLANETE! Zasto? Da to postoji, nikad vise rata ne bi bilo, ne bi bilo svadja i medjusobne mrznje, granica, gladnih i zednih i svega drugog sta nas danas muci...
|
|
|
Sačuvana
|
...evo ja ću biti tvoj najbolji drug, pa svrati na kafu ili na fuk...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 22, 2007, 21:04:09 » |
|
smoring...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jun 22, 2007, 22:54:50 » |
|
Nije dosadno to....
Eh ovako... 1. Zdravlje i porodica (sve super) 2. Sreća - da sam sretna u svemu shto radim 3. Da imam dobru i svijetlu budućnost...
(...hmmmm...ja bih josh...)
hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jun 23, 2007, 10:15:09 » |
|
hm...ne znam koje bi tri zelje izdvojila....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jun 23, 2007, 13:10:33 » |
|
1. da mi porodica bude zdrava, srecna i zadovoljna 2. da sva deca u svetu nikada ne upoznaju nemastinu, zlostavljanje ili bilo kakvu nesrecu 3. da mi da moc da mogu da uticem na odluke svetskih politicara, a i nasih...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 24, 2007, 09:39:33 » |
|
ma, sve bi ti... hehehe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 24, 2007, 11:44:32 » |
|
AAAAAAL WE ARE SAYING IS GIVE PEACE A CHANCE... Smorili ste me k'o Milosh Murata...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 24, 2007, 13:07:35 » |
|
ja bih za pocetak pozeleo sam jednu, da imam ogroman akvarijum pun zlatnih ribica ....
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 24, 2007, 17:44:00 » |
|
ja bi pozeljeo da mogu pozeljeti koliko hocu zelja
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jun 25, 2007, 01:32:29 » |
|
Ovako... 1. Moca 2. Moca 3. Moca
Ali sve tri bez kamiona.....Po mogucnosti....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|