mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #15 poslato: Avgust 29, 2007, 23:49:41 » |
|
Ne volim ja te poznate osim Albe... poveo bih samo moju komsinicu.... sto sam skroman......
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
pierre
|
|
« Odgovor #16 poslato: Septembar 04, 2007, 11:39:14 » |
|
Sa liste Anu Ivanovic od stranih verovatno Rihanu.
A van liste Milicu Stojanovic (voditeljku sa FOXa, pre je radila na B92), a od stranih Katie Meluu. Ona mi je mnogo slatka. A i dobar joj je ovaj album Piece by Piece. Sigurno je znate po pesmi Nine Million Bicycles inace pesma je sranje u odnosu na ostatak albuma. Ili Joss Stone, ali ofarbanu verziju ne kao plavusu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 12, 2007, 19:41:22 » |
|
Waaaajjj... Kakvi ste vi... cccccccccccccccccccccccccc...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 12, 2007, 20:34:32 » |
|
bas smo gotivni,vec sam ti rekao da musko uvek ide za nedostiznim,to nas privlaci
|
|
|
Sačuvana
|
People see like, a rail,a gap or like a wall,normal stuff...we see more than that...
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 29, 2007, 19:37:59 » |
|
SW SHTO IMAM DA KAŽEM:
ccccccccccccccccccccccccccccccc
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #21 poslato: Decembar 03, 2007, 22:31:26 » |
|
ej ljudi polako, samo da razumete... Jessica Alba je MOJA i samo MOJA ... a vi sa drugima radite sta hocete.....
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
Enna-16
|
|
« Odgovor #22 poslato: Decembar 03, 2007, 22:40:36 » |
|
Dax a jel Jessica zna da je samo tvoja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #23 poslato: Decembar 04, 2007, 00:18:31 » |
|
Dax a jel Jessica zna da je samo tvoja.
Ne, mi smo zajedno, ali ona to ne zna.... Naravno da zna, juri me stalno, iskreno pocela malo da me smara .... Ali ipak je samo moja
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #24 poslato: Decembar 07, 2007, 19:45:57 » |
|
xaxaxa...U tvojim snovima!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #25 poslato: Decembar 08, 2007, 20:09:20 » |
|
ne morate sad svi da budete ljubmorni (... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kupus_bre
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #26 poslato: Decembar 11, 2007, 22:13:54 » |
|
1. SEKA ALEKSIC 2. ANA KOKIC 3. ANABELA FUNKY G 4. TANJA SAVIC 5. SLADJA DELIBASIC
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #27 poslato: Decembar 14, 2007, 18:45:22 » |
|
Koji ste vi moroni, momci, ja ne mogu da verujem... Pa, kad bi im poskidali svu tu silnu shminku i malo ih ugojili, vratili biste se nama dok trepnete... Kad bih ja samo sedela i mackala se kremicama i turpijala nokte, i ja bih izgledala kao bilo koja od njih...
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #29 poslato: Decembar 14, 2007, 20:02:40 » |
|
Kako me kuliraju, nevera...
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
|