ChEtNiK
|
|
« poslato: Jun 22, 2007, 11:13:11 » |
|
Kojih 5 devojaka bi ste poveli na pusto ostrvo.
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 31, 2007, 13:59:03 ChEtNiK »
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 23, 2007, 19:35:09 » |
|
Kristin Kreuk valjda
Domace: Strane: Ana Kokic Jessica Alba Ana Ivanovic Alyssa Milano Natasa Bekvalac Rachel Bilson Marija Karan Eva Mendes Jelena Mrkic Kristin Kreuk (ne mogu da se setim nijedne druge)
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
nixacetnik
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 12, 2007, 17:48:58 » |
|
Ana Kokic, Ana Nikolic, Natasa Bekvalac i meni dosta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shokovi
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 14, 2007, 16:15:49 » |
|
Eva Mendez je stvarno najjaca!!! Ima tu jos npr.Carmen Electra,Adriana Lima(ona brazilska manekenka),Maraiah Carey(ako se ovako pise),itd... A domace...hm...Goga Stanic(miss maxim-a)-to mi je drugarica
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanselot
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2007, 16:25:38 » |
|
jessica je zlo ja bi samo nju
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 19, 2007, 00:20:48 » |
|
ala ste vi neki skromni ljudi.......nema shta...........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Nikola17
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jul 19, 2007, 08:01:07 » |
|
Jessica je..... Ali ipak Sherol Stone je uzor zenske ljepote, naravno, iz mladjih dana...
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje i vrabac u ruci nego golub sa carapom na glavi...
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jul 28, 2007, 15:53:14 » |
|
jooj, i mislila sam da ova tema nije za mene;)))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jul 28, 2007, 16:15:35 » |
|
AXA
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
@ndrej
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jul 30, 2007, 16:45:16 » |
|
Od nashih bi poveo samo Anu Ivanovic, a od stranih Rihannu i Angelinu Joulie.
|
|
|
Sačuvana
|
@ndrej
|
|
|
johnny
Member
Van mreže
...You'll never walk alone...
|
|
« Odgovor #10 poslato: Avgust 03, 2007, 03:04:02 » |
|
Polako ljudi, tema kaže 5, vama jedna dosta... piiihhh, kakvi ste, samo jedna.... Domaće: Strane: Nikolija Jovanović Sestre Olsen Katarina Radivojević Šarapova... Devojka sa TV slagalice (ne Milka Canić ) Švajcarka koja je vodila onu italijansku skrivenu kameru, Simona Ventura Jelena Janković bez glave ili non-stop našminkana Brineta iz Ali-G Seka Aleksić Milica Todorović ona mala plava Leskovčanka, nesuđena zvezda granda...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #11 poslato: Avgust 05, 2007, 00:10:20 » |
|
shovinisti-straaaaaashno!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #12 poslato: Avgust 05, 2007, 11:19:09 » |
|
shovinisti-straaaaaashno!
Mawa maca se ljuti... Nemoj...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #13 poslato: Avgust 05, 2007, 15:45:46 » |
|
ja!-nikada,prosto ne umem to
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #14 poslato: Avgust 13, 2007, 00:19:12 » |
|
Au ja bi sve te zamenio Angelinom J. to je naj zenka koju sam video sve ima eejj IMA JE
|
|
|
Sačuvana
|
People see like, a rail,a gap or like a wall,normal stuff...we see more than that...
|
|
|
|