ZenTale
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jun 23, 2007, 11:23:12 » |
|
Ako preživi pismo tj. ako ga ne strefi infarkt... Verovatno pomaže. Ja tako nešto naravno nikad ne bih napisao, nije bilo potrebe, tako da neznam... Ali Jelo, vrlo duhovito, lichi na tebe.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 23, 2007, 11:49:22 » |
|
Greshka u kucanju...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jun 23, 2007, 12:36:05 » |
|
Pismo je extra!!!! LMAO
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 24, 2007, 09:40:47 » |
|
pa, ko ne bi??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #20 poslato: Avgust 22, 2007, 03:47:48 » |
|
Ja mislim da bi me moji isterali iz kuce kada bih im tako nesto uradila. Ustvari prvo bi me izlupali, a onda isterali sa komentarom : ' Vise ti nije tako smesno?!!! A?!!!'
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #21 poslato: Avgust 22, 2007, 16:44:11 » |
|
pisamce je extra....... samo ja ne bih lepo prosao kada bih se vratio od druga.........
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #22 poslato: Avgust 23, 2007, 02:47:20 » |
|
...auuuu,uzas...:)nikad ne bih to uradila,niti je bilo potrebe...kada sam zelela da ih podsetim da ima i gorih stvari,obicno bi im to i rekla..."zamislite da sam ovakva,onakva...."itd.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 22, 2007, 02:25:41 » |
|
Ja mislim da bi me moji isterali iz kuce kada bih im tako nesto uradila. Ustvari prvo bi me izlupali, a onda isterali sa komentarom : ' Vise ti nije tako smesno?!!! A?!!!'
xixixi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
TIFANI
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #24 poslato: Novembar 04, 2007, 17:12:28 » |
|
bas je carski napisano....moram i ja to iskoristiti..valjda ce keva shvatiti
|
|
|
Sačuvana
|
cmoooooooookkkkkkkkkkkkksssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*****************
|
|
|
|
ladyinred
|
|
« Odgovor #26 poslato: Novembar 06, 2007, 16:07:39 » |
|
LoooooooooL
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #27 poslato: Novembar 06, 2007, 21:46:29 » |
|
moji bi primili kao salu,sacu to da izvedem
|
|
|
Sačuvana
|
People see like, a rail,a gap or like a wall,normal stuff...we see more than that...
|
|
|
pretty kitty
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jun 12, 2009, 17:14:23 » |
|
PRAVA PRICA !!! da ostavis roditeljime bolje odmah da napises "PRE NEGO POCNES DA CITAS POZOVI 94 TREBACE TI!!!! " a onda nek cita dalje... naravno da ih upozoris ako imaju slabo srce
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|