Smiley Face
|
|
« Odgovor #75 poslato: Jul 06, 2007, 16:18:30 » |
|
hehehehehe... Ovaj, tebi to neću reći, ne brini se.. hehehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #76 poslato: Jul 06, 2007, 16:22:40 » |
|
CcCcCc... Ja mislila ti voliš samo Mladića i Karadžića... heheheh
uh...ja bi se uvredila da mi neko kaze to...he he, al' bas je smesno... Shto da se uvredim? Ja njih volim, ali ne na nachin na koji vi mislite... Al' ste bolesne to treba ispitivati... I to detaljno
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #77 poslato: Jul 06, 2007, 16:23:42 » |
|
Ne, ne... Ja čak ni nisam mislila tako... ali nema veze...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #78 poslato: Jul 06, 2007, 16:26:09 » |
|
Ti nisi ali Maja jeste
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #79 poslato: Jul 06, 2007, 16:30:45 » |
|
ma, nije ni ona.... hehehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #80 poslato: Jul 06, 2007, 16:32:11 » |
|
Ne znash ti nju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #81 poslato: Jul 06, 2007, 17:21:57 » |
|
Ne znash ti nju...
e sto sam danas pakosna...salim se...a jel me ti znas?
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #82 poslato: Jul 06, 2007, 17:26:08 » |
|
Pa naravno
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #83 poslato: Jul 06, 2007, 17:27:12 » |
|
Al' ste bolesne to treba ispitivati... I to detaljno
evo cim budes isao kod psihijatra povedi i mene...sala mala... boze sta je meni...nesto sam cudna danas...he he...ljubav cini cuda... ...a kako me ti to znas?
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Nem@nj@
|
|
« Odgovor #84 poslato: Jul 06, 2007, 22:13:30 » |
|
Ej aj dosta vise vredjanja i ajmo na temu...
Muska: Uros,Milos,Filip,Nemanja Zenska: Jovana,Milica,Anastasija,Ana
|
|
|
Sačuvana
|
..........
|
|
|
toni
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #85 poslato: Jul 17, 2007, 18:29:45 » |
|
ni menise ne dopada ime arkan
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nikola_07bel
|
|
« Odgovor #86 poslato: Jul 17, 2007, 18:46:09 » |
|
eeeee
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #87 poslato: Jul 17, 2007, 19:35:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #89 poslato: Jul 18, 2007, 14:14:58 » |
|
Zhenska: Isidora, Isidora i Isidora.... Da ne zaboravim - Isidora... hahahahahahah issy, jel' si ti bila u Zemunu nekad? Neko se potpisao issy kod mene u kraju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|