honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #120 poslato: Novembar 09, 2007, 23:50:53 » |
|
Oliver Mandic - Dodjavola sve... Novi Fosili - Jesen je... Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko... Divlje Jagode - Krivo je more... Dzenan Loncarevic - Nikome ni rec... Al Dino - Kopriva... Luis - Slike u oku... E te pesme me sada unistavaju... do dna...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ladyinred
|
|
« Odgovor #121 poslato: Novembar 11, 2007, 02:16:11 » |
|
Prljavo Kazaliste- Tu noc kad si se udavala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #122 poslato: Novembar 13, 2007, 21:50:51 » |
|
Otkad si otisla sa njim ja klosarim preklinjem srce da zaspi, zaboravi. Liju hladne kise rospije kesten nocas za te mirise ni bog dragi ne zna sta ti bi pa me ostavi.
Da l' groznije ljeto ikad bi ja ne pamtim ni melema, ni tvoga koljena da se povrati. Prodali me stari drugovi ni bogu ni vragu doveli. Ljubile me neljubljene nesudjene
Tesko meni sa tobom a jos teze bez tebe...
Merlin - Tesko meni sa tobom uvek me rastuzi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #123 poslato: Novembar 13, 2007, 21:54:58 » |
|
joj mislim da sam vec pisala na tu temu..pa evo jos da dodam.. NEverne BEbe- KAzi Gde Smo i naravno Tuzna Pesma.. ako se setim jos neke..sad su mi trenutno ove dve na pameti..
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
Mala_Jeka
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #124 poslato: Novembar 15, 2007, 09:00:38 » |
|
Mene Toshe Proeski-Jedina
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ladyinred
|
|
« Odgovor #125 poslato: Novembar 17, 2007, 14:37:13 » |
|
Santana- You are my kind
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #126 poslato: Novembar 17, 2007, 16:54:33 » |
|
Muharem Sarbezovski - Rastajemo se mi
|
|
|
Sačuvana
|
People see like, a rail,a gap or like a wall,normal stuff...we see more than that...
|
|
|
strateg3
|
|
« Odgovor #127 poslato: Novembar 19, 2007, 00:02:54 » |
|
Ivana Jordan_Srce o Sto Srce o sto Ivana Jordan | Kad mi tuga telo razdire zapevam da mi suza ne krene kad mi zadnja ladja potone pogledam u daljine zvezdane 2x I tako sad kad tebe nema zivim kao opijena da ne mislim na tebe i ne, ne mislim na tebe Refren Dajte mi da razbijem srce o sto dajte mi da vratim zivot ponovo on je sve iz moje duse uzeo i nekoj drugoj sad ja sve to odneo Kada mi oluje dolaze ne gledam zazmurim dok ne prodje kada meni laste odlaze udahnem vazduh sav od sudbine I tako sad kad tebe nema zivim kao opijena da ne mislim na tebe i ne, ne mislim na tebe Refren 2x I nekoj drugoj ma ‘ko zna kome, odneo
|
|
|
Sačuvana
|
Proći će sve ali duša,obraz i ono što je dobro ostaju zauvekTeško je biti sam. Od toga je jedino teže kada su dvoje sami.
|
|
|
ladyinred
|
|
« Odgovor #128 poslato: Decembar 05, 2007, 18:29:56 » |
|
Patrick Swayze- She's like the wind
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #129 poslato: Decembar 05, 2007, 18:34:26 » |
|
hmmmm...pa u zadnje vreme nijedna,al kad sam sticao iskustvo ranijih godina,pesme koje su me zbog jedne ivane rastuzivale su: regina-bez tebe;regina-moja draga;igor starovic-ivana;piloti-zaboravljeni...NE PONOVILO SE
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ladyinred
|
|
« Odgovor #130 poslato: Decembar 08, 2007, 15:11:58 » |
|
Bijelo dugme- Lazes
Lazes zlato lazes duso, lazes vjestice... Lazes svojim slatkim jezikom, kurve svetice...
Postoji milion nacina, da te ostavim, ali ne postoji nijedan, da te prebolim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #131 poslato: Decembar 08, 2007, 16:33:25 » |
|
Željko Joksimović-Lane moje,Supermen,podsećaju me na osobu koju sam nekada jako volela........
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
deniro
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #132 poslato: Decembar 30, 2007, 18:45:09 » |
|
Deniro - Ljut na smrt Denrio - Mama
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #133 poslato: Decembar 30, 2007, 20:17:38 » |
|
The Beatles - Yesterday, Mishelle, Girl.... Oliver Dragojević - Vila s Jadrana, Infiša san u te... ...a ko će sve nabrojit!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #134 poslato: Decembar 30, 2007, 21:18:00 » |