miliza
|
|
« Odgovor #75 poslato: Avgust 08, 2007, 02:33:06 » |
|
lik iz prljavog kazalista koji je napisao pesmu je bio u vezi sa jednom devojkom.mnogo su se voleli.ali su raskinuli zato sto je on stalno putovao.posle nekoliko godina imali su tezgu da sviraju na nekoj svadbi.on nije znao da je to njena svadba.a ni ona nije zvala da ce bas on pevati na njenoj svadbi.pricali su,posvadjali se...i on joj je govorio neke reci koje je kasnije iskoristio za pesmu... i ona se ubila...pistoljem u wc-u... odkad sam cula pricu kazu da je pouzdana prozilazi me jeza kroz celo telo kad cujem tu noc kad si se udavala
prosto ne mogu da verujem,deluje mi kao nesto izvan stvarnosti,kapiram ja prichu i tugu,i sve sto ide uz slomljeno srce,ali da se devojka ubije.Mozda se to stvarno i desilo,ali da bi covek izvrsio samoubistvo,potrebno je mnogo vise,...jedino ako devojka nije imala bash mnogo nereshenih problema...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #76 poslato: Avgust 08, 2007, 07:38:41 » |
|
Evo stize jos jedan "neverni toma".... Nesto mi je tu....onako....bljak...pateticno....
Ali ko zna...mozda...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #77 poslato: Avgust 08, 2007, 09:26:18 » |
|
Jedna od njih je:
Kvaka - Zašto majko nisi večna
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
zoranduga
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #78 poslato: Avgust 09, 2007, 08:43:57 » |
|
lagane i ljubavne koje imaju u sebi puno osjećaja i lijepi stihova
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #79 poslato: Avgust 09, 2007, 09:21:54 » |
|
1.Vida Pavlović - Neka suze moje budu tvoji gosti 2.Kvaka - Još ne sviće rujna zora 3.Bijelo dugme - Pjesma za malu pticu 4.Nedeljko Bilkić - Most do moga zavičaja 5.Riblja čorba - Majko
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #80 poslato: Avgust 09, 2007, 12:54:16 » |
|
Pitaju me za tebe, a ja cutim Na kojem boku spavas, pomislim Pitaju me za tebe, a ja stavljam Ruke u dzepove i osjecam Budis se i oblacis Bijelu haljinu za novu godinu I odlazis sa njim, odlazis s njim E, da te Bogdo ne volim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dasha_nish
Member
Van mreže
Gore, na nebu.......
|
|
« Odgovor #81 poslato: Avgust 10, 2007, 17:27:32 » |
|
Ne znam zasto ali Avril Lavigne - When you're gone. We were made for each other Out hire forever
All I ever wanted was for you to know Everything I do I give my heart and soul I can hardly breathe I need to feel you hire with me yeah
|
|
|
Sačuvana
|
Jedan dan bez tebe dovodi me do ludila!!
|
|
|
Daniela92_
Member
Van mreže
<!> Swi sm0 mi p0maL0 c00l =) <!>
|
|
« Odgovor #82 poslato: Avgust 11, 2007, 19:30:16 » |
|
1.Dino Merlin-Eh,da je tuga snijeg 2.Djordje Balasevic-D-moll 3.Prljavo Kazaliste-Na Badnje vece 4.Prljavo Kazaliste-Tu noc kad si se udavala 5.Elitni Odredi-Moja Jedina 6.Gibonni-Cinim pravu stvar... 7.Goca Trzan-Zagrli
|
|
|
Sačuvana
|
* Bori se za ono što voliš ili ćeš biti prinuđen da uzmeš ono što se daje...Život je dug da se u njemu naprave mnoge greške,a isuviše kratak da bi se one ispravile...!!!
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #83 poslato: Avgust 14, 2007, 12:31:34 » |
|
uspavanka za radmilu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #84 poslato: Avgust 14, 2007, 16:53:21 » |
|
3.Prljavo Kazaliste-Na Badnje vece 4.Prljavo Kazaliste-Tu noc kad si se udavala
6.Gibonni-Cinim pravu stvar...
eto i ja
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #85 poslato: Avgust 14, 2007, 17:32:42 » |
|
Balašević - Nedostaje mi naša ljubav
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #86 poslato: Avgust 14, 2007, 17:34:47 » |
|
GOCA TRZAN-KRILA ANDJELA
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #87 poslato: Avgust 15, 2007, 18:32:01 » |
|
Sada me skoro sve pesme rastuze... pih Ali postoji jedna pesma koju mogu da cujem i kada se smejem i kada mi je super i ja cu poceti da placem...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #88 poslato: Avgust 17, 2007, 01:50:38 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #89 poslato: Avgust 17, 2007, 12:22:16 » |
|
....ne znam kad,i ne znam gde...icicemo istom stranom ulice....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|