ChEtNiK
|
|
« poslato: Jun 19, 2007, 23:13:08 » |
|
KOje vas pesme rastuzhe? Ajde nemojte da se stidite...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 20, 2007, 00:24:04 » |
|
Misliš, koja vrsta pesama? Ili baš konkretno neka pesma?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 20, 2007, 01:29:08 » |
|
Uvek placem kada cujem Tamo, daleko...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 20, 2007, 01:38:24 » |
|
Lutricia McNeal-365 days
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jun 20, 2007, 01:40:00 » |
|
muharem serbezovski - za vencanim stolom ajnur serbezovski - ti ne mozes s drugim sretna biti toma zdravkovic - svirajte mi tiho,tise miladin shobic - to sam ja toma zdravkovic - danka jadranka stojakovic - sto te nema (hasanagin rastanak) prljavo kazaliste - na badnje vece crno vnio - voljeti alen slavica - s tobom nasao sam srecu ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jun 20, 2007, 01:40:44 » |
|
E da i od The connels '74-'75, narocito sada kada je gotova gimnazija...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jun 20, 2007, 01:50:34 » |
|
od stranih..... chris isaac - wicked game simon & garfunkel - el condor pasa simon & garfunkel - sound of silence scorpions - when the smoke is going down joe satriani - morocan sunnset ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jun 20, 2007, 01:51:50 » |
|
i kako zaboravih...nights in white satin - moody blues
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 20, 2007, 02:05:30 » |
|
Time- makedonija Riblja Corba-Tamna je noc Generacija 5- Ti samo budi dovoljno daleko Parni Valjak- Jesen u meni Staind- It's been awhile The Who- Behind Blue Eyes Nirvana- where did you sleep last night
ima jos ali bolje da ne pisem...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 20, 2007, 09:46:57 » |
|
muharem serbezovski - za vencanim stolom
De me nadje
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 20, 2007, 12:25:35 » |
|
Queen - These are the days of our lives
I ima neka nasa narodna al ne mogu da se setim ni tesksta ni imena al seticu se pa cu napisati...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IvanOle
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 20, 2007, 12:50:07 » |
|
Prljavo kazalište-Marina Saša Matić-Kralj izgubljenih stvari Jasmin Stavros-Kad se prijatelji rastaju Luka Nižetić-Ponekad poželim Toše Proeski-Čija si Leteći Odred-Jednu mladost imam Reamonn-Supergirl
Ove su pjesme još više dotukle kad sam tugovao za jednom curom,tj. koje su me natjerala da pustim koju suzu za neprežaljenom ljubavi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 20, 2007, 15:44:19 » |
|
Djordje Balasevic-D mol
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jun 20, 2007, 23:18:26 » |
|
U2 - With or without you Kelly Family - Can't help myself Sugababes - Too lost in you James Blunt - Goodbay my lover Enrique Iglesias - Hero Seal - Love's Divine MR BIG - To be with you Mariah Carey - Without you Leo Sayer - When I need you Guns 'n' Roses - Don't cry Delta Goodrem - Lost without you Metallica - Nothing else matters Ronan Keating - When you say nothing at all Bryan Adams - Please forgive me Aerosmith - Don't want to miss a thing Aerosmith - Crazy Joana Zimmer - I believe
Zdravko Colic - E, draga, draga Vlado Georgiev - Jedino nam ljubav ostaje Tijana Dapcevic - Veruj mi Prljavo Kazaliste - Tu noc, kad si se udavala, i Ma kog me Boga za tebe pitaju Plavi Orkestar - Ne mogu ti nista osim srca dati Oliver Dragojevic - Kad mi dodjes ti i Sta to bjese ljubav Neverne Bebe - Kako da kazem da je gotovo, Veliki je Bog, Ko zna Zana - Mala Magazin - Kako sam te voljela Dordje Balasevic - Provincijalka, Nedostaje mi nasa ljubav. Divlji badem, Slovenska Crvena Jabuka - Volio bih da si tu Goca Trzan - Nemirni koraci Bebek - Oprosti mi sto te volim Toma Zdravkovic - Ostala je samo uspomena Ruz - Ima nesto u tvojim ocima Alen Slavica - S tobom nasao sam srecu Babe - Noc bez sna Tap 011 - Reka Del Arno Band - Vise nego zivot Sha-ila- Istina
Uh...i ima mozda jos neka... al' trenutno me bas ove ubijaju u pojam...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Moca
|
|