canecaki
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 17, 2007, 11:09:12 » |
|
STA SE POSLEDNJE CULO PRE RUSENJA WTC -DAJ BOLAN MALO JA DA VOZIM
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
canecaki
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 17, 2007, 11:12:49 » |
|
OVAJ JE BOLJI NA RATISTU LALA TRAZI NOVU PUSKU -MA PUCAJ LALO VIDIS DA I ONI NAS ROKAJU -NE JA HOCU NOVU PUSKU -DOBRO DOBICES ALI RECI ZASTO -PA KAD DODJE NATO DA VIDE DA JA NISAM PUCAO
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jul 17, 2007, 16:37:53 » |
|
Došao Ciga kući i kaže deci: • Deco recite dragička! • Dragička ćale! • Danas menjate gaće! • Uraaaaaaaaaaa!!! - razdragano će deca. A Ciga: • Ti sa njim,ti sa njim,ti sa njim!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 17, 2007, 16:47:26 » |
|
Bio Ciga u vojsci.Jednog dana kapetan je organizovao nagradnu igru. •Ko uspe da pišajući na snegu napiše svoje ime i prezime dobije 30 dana odsustva! - reče kapetan. Javi se Ciga: • Mogu li ja? • Izvoli,Cigo! - reče kapetan. • Al' izvinite druže kapetane,morate da mi ga pridržite,ja sam nepismen.
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 17, 2007, 16:51:48 » |
|
Razgovarali Italijan, Francuz i Srbin ko ima bolju ženu. Francuz kaže: • Moja je žena kao tigrica. Italijan reče: •A moja je kao lavica. Na to će Srbin: •Vidite,i moja je teška životinja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jul 18, 2007, 00:29:23 » |
|
Ishibo sam sina bodljikavom zicom.Izbicu ja njemu te sadisticke misli iz glave!
Pita unuk dedu:”Deda,sta je to Cernobil?” “Duga je to prica sine” –rece deda i pomazi ga po glavama.
Najbolji nacin da povratite svoj novac je da ga ulozite u alkohol.
Zasto grbavac pusta brkove?Da bi ga zvali brka!
Kako deca u Cernobilu broje do 100? Na prste
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 24, 2007, 03:41:18 » |
|
Idu dve poluslepe babe ulicom i naidju na socan zelenkast ispljuvak. Prva: "Vidi molim te kako je lep bros." Druga se sagne da ga uzme ali se ispljuvak razvuce a ona ce na to: "Nije bros nego lance..."
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 27, 2007, 14:44:47 » |
|
Šetaju mama i sin plažom, i sin joj reče; "Mama, mama, vidi koliki je ovaj rak!!!" "Nije to ništa sine, koliki je na tvojim plućima"
Jadnik;((
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dasha_nish
Member
Van mreže
Gore, na nebu.......
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 28, 2007, 11:55:41 » |
|
Dosao Perica kuci sav u modricama, i pitaju ga sta je radio: Perica: Igrao sam fudbal sa drugarima Majka: Jao sine kako kad ti nemas ni ruke ni noge! Perica: Pa bio sam im lopta
|
|
|
Sačuvana
|
Jedan dan bez tebe dovodi me do ludila!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 28, 2007, 15:48:25 » |
|
JOOJ... Bash mi ga je zao.,.... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Miloss92
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 28, 2007, 18:07:17 » |
|
Decak: Mama,mama sta si ono rekla da ja imam ,neku zivotinju:kucu,macu... Mama: Ne sine ti imas Rak.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 29, 2007, 17:28:23 » |
|
mama,mama stiglo proljece kako znas sine eno visi baba u podrumu
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 29, 2007, 17:29:34 » |
|
nakon spaljivanja djece u logoru dolazi zena i pita imal dje mog ugljese
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
SRKI94
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #74 poslato: Avgust 04, 2007, 00:13:58 » |
|
Dosli mama i tata kuci i sin im se pozali da ga boli glava a otac kaze da ti skratim muke i polomi mu glavu glupost
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|