Moca
|
|
« Odgovor #1470 poslato: Septembar 08, 2007, 03:43:14 » |
|
Beki pa i ne znam je puno... Ali sigurno je cool kao i svi na forumu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bull_23
|
|
« Odgovor #1471 poslato: Septembar 08, 2007, 10:57:29 » |
|
заборавио сам шта мислим
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #1472 poslato: Septembar 08, 2007, 11:30:23 » |
|
Ja ovog bull_23 čini mi se ne srijećem često... Kako da mislim onda? Valjda je OK ili će biti.. Ko zna? Ali zato micii, m@rij@ i CO mene zastiđeše ) pocrvenjeh drage moje extra ste... ali stvaaaarnoo... I nekako ili smo se mi nešto učaurili ili ova ekipa koja je par mjeseci ovdje stvarno fantastično funkcioniše i svi se volimo... Prosto mi je bzv kad svratim i vidim nema niko od vas, samo neki novi...grr... a možda su i oni fini ali ne kao mi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1473 poslato: Septembar 08, 2007, 15:07:17 » |
|
Ma sta reci...zaista..vise ne mogu da smisljam lazi...evo... sada cu biti iskrena... moram... Oprosti lejence...ali zaista ne ide da lazem... ovako... uh...tesko je... ovako: ovo osoba iznad je jedna od naj,ali naj najboljih osoba ovde na forumu, nisam ni ocekivala da cu upoznati ovako super osobu preko neta, i mislim da bi bez nje ovaj forum bio strasno pust i prost, apsolutno bez ove umetnicke duse mi ne bi funkcionisali i bilo bi sve jednostavno i glupo..ali sa njom... uh.... ona dodaje onu car...onaj tracak sarene svetlosti da nam citav svet izgleda lepse... I eto...to je to... i nemojte me pitati da ponovim sve ovo...i da..znam..istina je teska...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #1474 poslato: Septembar 08, 2007, 15:18:27 » |
|
ludilo.... neznam shta vishe da napishem a da nisam rekao da sad!!! extra,
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #1475 poslato: Septembar 08, 2007, 18:33:01 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #1476 poslato: Septembar 08, 2007, 18:49:19 » |
|
Kez x 2
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #1478 poslato: Septembar 08, 2007, 20:20:47 » |
|
ma sve najjbolje o njoj bez uvrede ali sta bi mi tek onda rekli koji smo ovde jos od kako je stvoren ovaj forum naprimjer Moca i ja onda si i ti i honey i m@rij@ i mrkva....itd novi za nas ali ja tu ne vidim nista lose
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #1479 poslato: Septembar 08, 2007, 20:22:22 » |
|
stefan je ok. lep je.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1480 poslato: Septembar 08, 2007, 20:28:48 » |
|
daxi je superiskica... bas je fensi-smensi... P.S.Stefiii nemoj tako... jeste da ste vi bas,bas stara garda, ali i mi smo ovde dosta dugo...ja bogami jos od marta... a lejence kad kaze 'nivi' misli na neke skroz nepoznate, od juce... i sl.
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #1481 poslato: Septembar 08, 2007, 20:44:59 » |
|
oouu honey you are so good!!!
hvala daxi i ti si extra
honey ja nemam nista protiv novih clanova samo nije lijepo to sto je rekla lejenica
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #1483 poslato: Septembar 09, 2007, 03:33:51 » |
|
honey...osim izrechenog,gotivan(n)avatar!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #1484 poslato: Septembar 09, 2007, 15:56:24 » |
|
Milica je veoma cool! Sta li joj je samo ovo na avataru...
Ne secam se da smo se Stef i ja ikad zalili kad nemam nikog... Hard core members of Kovach....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|