lejenica
|
|
« Odgovor #900 poslato: Jul 24, 2007, 13:21:00 » |
|
A ovog navalentnog ne poznajem al' ću sad baš zbog toga ovo da napišem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #901 poslato: Jul 24, 2007, 13:24:05 » |
|
Ja mislim da je ovaj mali postao pravi zaštitnik nježnijeg pola. Da je živio u doba Marka Miljanova pomenuo bi ga u ''Primjerima čojstva i junaštva'' Chemu
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #902 poslato: Jul 24, 2007, 13:24:31 » |
|
Onako
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #904 poslato: Jul 24, 2007, 19:15:35 » |
|
mici je ono opushten lik, cool, gotivna,emituje positive vibrations i sve shto ide uz to... ne mogu da se setim naziva osobina koje bi joj pripisao...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #905 poslato: Jul 24, 2007, 20:00:19 » |
|
A ovog navalentnog ne poznajem al' ću sad baš zbog toga ovo da napišem No comment......da ne bih opet rek'o neshto shto ne treba........ "honey_mici" nisu potrebni drveni advokati(mislim na tebe i na "chetnika").....ako joj smetaju moji postovi neka kazhe slobodno i prestacu.......u nijedan post o njoj nisam napisao nishta loshe.....a i kako da napishem neshto loshe o svojoj sugradjanki.......... @HONEY_MICI@ - ako ti smetaju moji postoji upuceni tebi reci mi i necu te vishe uzimati u usta.........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #906 poslato: Jul 24, 2007, 22:21:43 » |
|
I josh neshto da dodam........poshtujem ja to shto se chuvate jedno izmedju drugog.....ali opet ne razumem zashto me toliko napadate........da mozhda ne krshim neko pravilo foruma......i otkud vam ta ideja poshto ste super heroji da o vama niko ne sme nishta napisati........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #907 poslato: Jul 24, 2007, 22:42:02 » |
|
lexi, evo,ja cu biti sa tvoje strane
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #908 poslato: Jul 24, 2007, 23:06:22 » |
|
Sparti zar ces protiv mene biti... smrc,srmc... Salim se... Ma niko nikog ovde ne dira i ne napada! Lexxy ne smetaju mi tvoji postovi i naravno da mi nisu potrebni advokati ipak cu mozda ja to posatati pa taman da mi ovo bude vezba...hehe... Ja znam da se ti samo zezas... ti se zezas..jel' tako...? A sh'a mislim o spartiju.... ma on chuponja jedan mali lazljivi....
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #909 poslato: Jul 24, 2007, 23:27:26 » |
|
ma mici,i pored toga sto me vredja,je jedan malo slatko stvorenje koje zna da se podvuce pod kozu i priraste za srce!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #910 poslato: Jul 24, 2007, 23:56:04 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #911 poslato: Jul 24, 2007, 23:59:03 » |
|
|
|
« Poslednja izmena: Jul 25, 2007, 00:11:30 Lexxxigon »
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #912 poslato: Jul 25, 2007, 03:44:20 » |
|
ma mici,i pored toga sto me vredja,je jedan malo slatko stvorenje koje zna da se podvuce pod kozu i priraste za srce!!!!
Chuponjo ja sam samo istinicu rekla... Lexxy, za to te nije lagao a mene laze kad stigne... Moj sugradjanin je bas ok osobica...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #913 poslato: Jul 25, 2007, 10:25:58 » |
|
ali opet ne razumem zashto me toliko napadate........da mozhda ne krshim neko pravilo foruma...
Pa nasrcesh na sluzhbenu licnos'
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #914 poslato: Jul 25, 2007, 14:34:38 » |
|
Moj sugradjanin je bas ok osobica...
Hvala sheceru.......drago mi je da tako mislish...........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|