|
ZenTale
|
|
« Odgovor #886 poslato: Jul 24, 2007, 00:42:14 » |
|
Ma hajde, ne moraš da ih poručkaš, možeš da pokloniš ili prodaš - hehe. A i "krckaj" ih polako.. Šalim se naravno Mici. Našli bi način da potrošiš te kalorije i popraviš liniju, ako želiš, ali ja mislim da ti ništa ne 'fali.
Osoba iznad mene je "šlang". Iako ona to ne misli.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #887 poslato: Jul 24, 2007, 01:06:35 » |
|
Osoba iznad mi mnogo laska... i mora da prestane da radi to... I nisam "slang"!!! A sladze bih poklonila naravno!!! I fali meni koja daskica ili onako neka dobra letva u glavu... Osoba iznad mene >>> necu da je komentarisem... on sve govori za sebe...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #888 poslato: Jul 24, 2007, 01:12:02 » |
|
Preterujem malo prema onima koje volim. Šta ću. Ajde, smanjiću doživljaj. To ću ja da procenim, dal ti fali neka daska i slično. Osoba iznad: She is the best , kao što je i sama za sebe rekla
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #889 poslato: Jul 24, 2007, 01:24:38 » |
|
Smanji dozivljaj mnoogoo... josh...josh.... e tako... Ma videces vec...kakva daska... cela amazonska prasuma mi ne bi bila dovoljna... > Zar su potrebne reci za Taleta... <<<
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #890 poslato: Jul 24, 2007, 01:55:12 » |
|
Mislim shta reci o osobi iznad.........po mojoj proceni......ustvari refren jedne pesme(turbo folk je u pitanju dame i gospodo)kazhe ovako: "Kocko shecera ja moram da te liznem Kocko shecera ili cu da shiznem......."
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #891 poslato: Jul 24, 2007, 03:05:24 » |
|
Osoba iznad bi trebalo da zna da se radi o maloletnoj osobi..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #892 poslato: Jul 24, 2007, 03:13:53 » |
|
Ma zna on... hehe... Tale...rekla sam ...necu da komentarisem...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #893 poslato: Jul 24, 2007, 08:39:20 » |
|
micka,ti ako se sad ne udas (kad te Tale hvali) nikad neces...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #894 poslato: Jul 24, 2007, 09:29:03 » |
|
Eh, problem je misliti o ovom švrćku od Spartija. Ma to je jedan slatki skituljko..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #895 poslato: Jul 24, 2007, 10:23:38 » |
|
lejenica je jedna mala (veeeeelika) curica koja voli da se penje po planinama,brdima,...drvecu i voli poeziju,sto znaci da je romanticna dusa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #896 poslato: Jul 24, 2007, 11:12:31 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #897 poslato: Jul 24, 2007, 13:09:45 » |
|
Mislim shta reci o osobi iznad.........po mojoj proceni......ustvari refren jedne pesme(turbo folk je u pitanju dame i gospodo)kazhe ovako: "Kocko shecera ja moram da te liznem Kocko shecera ili cu da shiznem......." Ne nasrci na sluzhbenu lichnos'
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #898 poslato: Jul 24, 2007, 13:16:09 » |
|
Ja mislim da je ovaj mali postao pravi zaštitnik nježnijeg pola. Da je živio u doba Marka Miljanova pomenuo bi ga u ''Primjerima čojstva i junaštva''
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #899 poslato: Jul 24, 2007, 13:19:11 » |
|
Mislim shta reci o osobi iznad.........po mojoj proceni......ustvari refren jedne pesme(turbo folk je u pitanju dame i gospodo)kazhe ovako: "Kocko shecera ja moram da te liznem Kocko shecera ili cu da shiznem......." Ne nasrci na sluzhbenu lichnos' Opet ti.........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
|