honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #690 poslato: Jul 10, 2007, 23:54:09 » |
|
Sparti, k'o sparti.. sta on drugo zna da radi sem da k**a... Mislim da je mici andjeo u ljudskom telu.
Jejicak moj je jedna predivna osoba, koja zasluzuje samo najbolje... Izuzetno inteligenta osoba, i mogu reci zaista sam naucila od nje neke stvarii...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #691 poslato: Jul 11, 2007, 03:24:36 » |
|
Micika, komshiche, je extra. Kad je upoznam lično, reći ću Vam više. Zen tale ok lik i zanimljiva osoba ali dete u dusi
Neznam odakle ti to, ali hvala, to je za mene kompliment. ...Deca... Budite kao deca... Njihovo biće carstvo zemaljsko ( i nebesko )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #692 poslato: Jul 11, 2007, 10:09:16 » |
|
...Deca... Budite kao deca... Njihovo biće carstvo zemaljsko ( i nebesko )
to je tako u tvom stilu ... i svidja mi se
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #693 poslato: Jul 11, 2007, 10:25:23 » |
|
FINA...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #694 poslato: Jul 11, 2007, 10:35:38 » |
|
simpa curica ... mlada ali pametna ...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #695 poslato: Jul 11, 2007, 11:05:36 » |
|
bas mi je simpa i draga ova Maja!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #696 poslato: Jul 11, 2007, 14:17:23 » |
|
reko sam vec al cu da se ponavljam zekstra, cool, lood, pozitivac, sve u svemu mnogo strong lik....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #697 poslato: Jul 11, 2007, 14:19:14 » |
|
Mislim da se chesto kupa u Ribnici
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #698 poslato: Jul 11, 2007, 14:32:30 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #699 poslato: Jul 11, 2007, 14:34:02 » |
|
jok... ja mislim da je ona zaljubljena
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #701 poslato: Jul 11, 2007, 14:54:57 » |
|
mislim da misli da krivo mislim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #702 poslato: Jul 11, 2007, 15:04:13 » |
|
Mislim da je trenutno zbunjen zbog nje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #703 poslato: Jul 11, 2007, 15:04:56 » |
|
Koje NJE?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #704 poslato: Jul 11, 2007, 15:15:04 » |
|
nje,nje.. SB
|
|
|