ZenTale
|
|
« Odgovor #6180 poslato: Maj 10, 2009, 15:19:22 » |
|
ne poznajem dowoljno....za sada ok.. E hvalim te Bože! Napokon da poznaje nekog, barem delimično... A taman sam hteo da obrišem još jedan post tipa: Ne poznajem... u temi šta mislite o oi.. Oi je popriličan spamer.. al' opet kažem: naša je...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #6181 poslato: Maj 10, 2009, 17:28:37 » |
|
ma ok je on za sad hehehe zezam se L E G E N D A !!!
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #6182 poslato: Maj 10, 2009, 17:30:52 » |
|
Ма, душа мала! Велики добрица и много драг момак!
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #6183 poslato: Maj 10, 2009, 23:37:19 » |
|
ne poznajem dowoljno....za sada ok.. E hvalim te Bože! Napokon da poznaje nekog, barem delimično... A taman sam hteo da obrišem još jedan post tipa: Ne poznajem... u temi šta mislite o oi.. Oi je popriličan spamer.. al' opet kažem: naša je... nasmejao si me zen!!! oi iznad,ponowo, ne poznajem...al takwe su okolnosti....
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #6184 poslato: Maj 10, 2009, 23:42:59 » |
|
za sad okej.... fina,prirodna... da se malo vise ukljuci u diskusije pa i da se proceni kakva je
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zihernadla
|
|
« Odgovor #6185 poslato: Maj 10, 2009, 23:45:24 » |
|
Mrkva je prosto mrkva... Zanimljiv, nepredvidiv...
|
|
|
Sačuvana
|
Treba imati granice! a, posebno u preterivanju.
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #6186 poslato: Maj 10, 2009, 23:51:41 » |
|
ma extra ba.... :*
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #6187 poslato: Maj 11, 2009, 00:45:04 » |
|
ne poznajem dowoljno....za sada ok.. E hvalim te Bože! Napokon da poznaje nekog, barem delimično... A taman sam hteo da obrišem još jedan post tipa: Ne poznajem... u temi šta mislite o oi.. Oi je popriličan spamer.. al' opet kažem: naša je... nasmejao si me zen!!! oi iznad,ponowo, ne poznajem...al takwe su okolnosti.... Ću te utepam bre... Bataljuj to ne poznajem il' si gotova! Ili upoznaj te osobe, šalji im pp, chatuj sa njima, uključi se malo, ili nemoj da pišeš ovde breeeeee! Oi ne poznajem dovoljno pošto nije preterano komunikativna, al' sam video sliku i deluje mi premlado i zaneseno, oseća se neka hladnoća ali neznam tačno šta je u pitanju... A ona mene bolje da ne upoznaje ako misli i dalje da spamuje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #6188 poslato: Maj 11, 2009, 01:00:57 » |
|
Obožavam ga, i on to zna... i koliko god da ga poznajem, uvek me prijatno iznenadi A što volim kad me nasmeje, ovako kao ovim postom iznad
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #6189 poslato: Maj 11, 2009, 01:02:51 » |
|
zna ona....extraaaaaaaaa jeeeeeeee.... nedostaje mi chatovanje i docekivanje novih clanova.....kad budem dosao za bg moramo da kafenishemo opet
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #6190 poslato: Maj 11, 2009, 01:12:19 » |
|
He he... Mrkva je drugar na moju drugaricu Škorpijicu, a i moj dlugal.. Ja baš i nisam nizak, ali morao sam da iskrivim malo vrat da bih ga gledao u lice.. hehe... Mrkva je faca! I prva osoba sa foruma koju sam upoznao...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zihernadla
|
|
« Odgovor #6191 poslato: Maj 11, 2009, 09:16:04 » |
|
Osoba koja me svaki put odusevi postovima...
|
|
|
Sačuvana
|
Treba imati granice! a, posebno u preterivanju.
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #6192 poslato: Maj 11, 2009, 10:43:25 » |
|
ziher kako polako se dopisujemo sve je gotivnija i gotivnija...ludak naravno u pozitivnom smislu...opustena....gotivi dobre zanrove muzike...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #6194 poslato: Maj 11, 2009, 23:38:29 » |
|
pa ne znam je bas nesto....waljda extra(al ce me ubije zen;D)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|