|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5926 poslato: Mart 11, 2009, 20:49:23 » |
|
:p kako da se setim kad ne znam da l' imas to cudo :p :p :p ... micikaa pa sjajna mala stvarnoo zna lepo da savetujee,ovde je sto godina -_- i poznaje sve i glavni baja je ovde posle Zena ... stvarno imam lep utisak o miciki ..
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5928 poslato: Mart 11, 2009, 23:00:15 » |
|
evo ukoliko sutraaa... moze mala? e oce tebe da puste tvoji posto si jos maleshna ?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #5929 poslato: Mart 11, 2009, 23:02:55 » |
|
Smeker ovaj Vitez
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
|
|
« Odgovor #5930 poslato: Mart 11, 2009, 23:11:08 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #5931 poslato: Mart 11, 2009, 23:12:39 » |
|
Vazi Ozraceni kako svetlis nocu da te pronadjem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #5932 poslato: Mart 11, 2009, 23:14:47 » |
|
divno ditee
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #5933 poslato: Mart 11, 2009, 23:16:58 » |
|
hvala sto me podmladi i ti si divna devojcica
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5934 poslato: Mart 11, 2009, 23:32:50 » |
|
e nije fora rekao sam vec o bratu mom ozracenom ... evo istakao bih svoje misljenje o jovajnni , koliko vidim ona je miljenica svih sa 4uma i stvarno je sva umiljata i kad bi glasao za osubu sa najvise harizme nju bih stavio na prvo mesto, devojka je na svom mestu sto bi se reklo i jos usput je preslatka sto joj sad javno priznajem ...i malo je bezobrazna ne puno salim te ! :**
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #5935 poslato: Mart 12, 2009, 00:22:55 » |
|
Rekla bih nesto ali cutacu... Jesam ja maleshna ali znam da se cuvam i pazim s toga me roditelji pustaju gde hocu uostalom zivim sama... hahaha... Pa mali posto si diFan i zlatan idemo u provod
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #5936 poslato: Mart 12, 2009, 00:50:23 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5937 poslato: Mart 12, 2009, 01:08:50 » |
|
Rekla bih nesto ali cutacu... Jesam ja maleshna ali znam da se cuvam i pazim s toga me roditelji pustaju gde hocu uostalom zivim sama... hahaha... Pa mali posto si diFan i zlatan idemo u provod xexe nemoj nista micika ... ideeeemo.. jedva ceeekam .. mala nije fer sto me pravis ljubomornim zato sto zivis sama -_- ...pozz cimerke xaxaxaxa.. :*
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5939 poslato: Mart 12, 2009, 01:45:16 » |
|
jooooj mrkva brale izvini ja sam video micinu poruku pa sam zaboravio da si ti ispred mene..izvini brale moj..e nadolina pa ti ces me izgleda nagovoriti da po 257817575534 put promenim ime i vratim na staro.. nadica je zlato i svi znaju kakva je tako da ja necu nista reci za nju jer bi bilo suvisno..zasluzuje nada mnogo bolje od reci hvale .. :***
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|