Evo objašnjenja iz ugla Makrobiotike:
Žene su nosioci JIN
energije u prirodi. Muškarci su JANG
faktor. Oni se prirodno privlače, u zavisnosti od udaljenosti od Centra - raste potencijal... i raste privlačnost...
E sada, Rock, Hard, Heavy, Dark, muzika i stil su u suštini JANG energija
, koja smanjuje JIN kod žene
... Ako je JIN prvobitno bio umeren, onda se dodavanjem JANGA, stvara stanje JINA koje ide ka centru
, u kome je manjak potencijala privlačenja od strane muškog principa JANG-a.
To je praktično objašnjenje zašto se ovaj Dark-Gothic fazon, nije previše dopao muškim JANG-ovima - nije im bio energetski privlačan...
Istovremeno, se curama koje su JIN, dopao taj priliv muške JANG energije... jer je to njihova protivteža i u njoj je privlačnost prema kojoj cure JIN budu privučene - JANG-u, muškoj energiji...
Ja nisam rekao da mi se ne dopada, već sam mislio da treba da ima više slika koje bi prikazale Ivacc u pravom svetlu-tom dark-gothic fazonu..
Ima toga još... Morao bih i da objasnim odakle potrebe za tim i takvim energetskim stanjima i kakvo stanje, dark-gothic fazon, ima da 'izbalansira'... Ima mnogo da se priča...
Nije reč o toleranciji i fenseraju, uglavnom, već o prirodnim energijama, koje su sasvim jasne, ako ih se upozna malo bolje...
Sasvim je objašnjivo i koga privlače fancy plavušice, koje idu ka extremno JIN energiji...Dakle one takve, prirodno budu privučene suprotnom energijom-bliskom extremno JANG energijom, u nekoj osobi... Ex.JANG su vojnici, policija
, bogataši, kriminalci, agresivci, profesije bliske obradi zemlje-selo, poljoprivrednici
, seljaci
, vozači, ali i neki sportisti...
Tako ljudi... Možda sam nejasan, ali ne mogu sad da pričam traktate da bi objasnio, ali ako Vas zainteresuje, ići ćemo dalje...
Toleranciju može da zameni, i trebalo bi da je dobrim delom zameni Razumevanje Osnovnih Zakona Prirode.. i tendencija u energiji... Onda se nećete mnogo uzbuđivati i sekirati i biće Vam jasno šta se dešava i zašto...