spartacus
|
|
« Odgovor #435 poslato: Jul 18, 2007, 18:46:12 » |
|
lejenice,koji broj playboya je to bio? salim se... sigurno si za to debelu lovu uzela...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #436 poslato: Jul 18, 2007, 18:47:01 » |
|
simpa,simpa... podsjecas me na nekoga,ali se ne mogu sjetiti... uglavnom to je sad manje vazno!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #437 poslato: Jul 18, 2007, 22:22:34 » |
|
lejenice,koji broj playboya je to bio? salim se... sigurno si za to debelu lovu uzela... eeeeee moj sparti, pa da sam uzela parice bio bi osmjeh na ovoj slicici. To je bilo za korice knjige..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #438 poslato: Jul 18, 2007, 22:28:20 » |
|
e jelence, ceto ja sam jedna i jedina znaci ORIGINAL!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #439 poslato: Jul 18, 2007, 22:51:29 » |
|
kako mi je poznata ova slika, uufff.. kako ti licis na nekog
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #440 poslato: Jul 19, 2007, 02:01:23 » |
|
a jel...pa gledaj to sa vedrije strane lejenice,bices na koricama,jos ako je tiraz velik...uuuu,bolje ti ne treba
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #441 poslato: Jul 19, 2007, 15:46:23 » |
|
a jel...pa gledaj to sa vedrije strane lejenice,bices na koricama,jos ako je tiraz velik...uuuu,bolje ti ne treba već sam na koricama..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #442 poslato: Jul 19, 2007, 15:48:22 » |
|
I kolki je tirazh? I koja je knjiga?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #443 poslato: Jul 19, 2007, 17:06:46 » |
|
Ma ja bih zenio onu malu slatku i preslatku "honey_mici"...........pravi mali lingur.......
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #444 poslato: Jul 19, 2007, 17:34:32 » |
|
Ma ja bih zenio onu malu slatku i preslatku "honey_mici"...........pravi mali lingur.......
Sa 28 postova nemozhesh nikog ovde da zhenish, a kamoli nashu Miciku, zato odbij
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #445 poslato: Jul 19, 2007, 23:19:54 » |
|
Sa 28 postova nemozhesh nikog ovde da zhenish, a kamoli nashu Miciku, zato odbij De de shta dizhesh larmu odma'...........ja to kazhem poshto smo iz istog mesta.....
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #446 poslato: Jul 20, 2007, 04:09:05 » |
|
Khm, khm... vidim o meni se prica... Ljubim te Chaki mili, kako si zlatan kako me chuvash lepo... Ne daj meee... Da Lexi josh si ti nov ovdi... gledaj mene super heroja... hehe... A tacno je da smo sugradjani... kako je svet malecniii... I...ljudi...da li je to moguce... narcis se opat javlja .... neeee...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #449 poslato: Jul 20, 2007, 08:57:22 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|