B.Love
|
|
« Odgovor #4545 poslato: Novembar 17, 2009, 11:34:34 » |
|
Zen...kako ide ona pesma...e da sam malo mladji a da mi je pamet ova... He he.. ma jok, B.Love, uopšte nisam u tom fazonu... Lako odvajam simpatiju i naklonost od prave ljubavi... Istina, godine mi nešto puno ne znače ni u kom smislu, ali poštujem svačije godine, i mladost i zrelost... I cenim lepotu, dobrotu, umetničke sklonost i slične kvalitete.
Ha ha ha...ma ja sam tebe citirao a ono ispod toga je ironija na moj racun...Naravno da ni ja nisam u tom fazonu niti mi je krivo sto ja nemam 20 godina,imao sam ih nekad ,i fino ih iskoristio...sad,sta je - tu je...saldo - pozitivna nula Neke stvari nikad ne gube vrednost a ja sam dzentlmen i sve sto mi se cini lepim simpaticnim ili na bilo koji nacin posebnim komentarisem od srca kako zaista mislim ni za tren gubeci iz vida ko sam gde sam i zasto sam tu...i naravno slazem se 100% s tobom,svaka rec koju si napisao kao da je copy/paste i mojih pogleda na svet u kome zivimo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #4546 poslato: Novembar 18, 2009, 02:39:52 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #4547 poslato: Novembar 18, 2009, 12:12:26 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #4551 poslato: Novembar 20, 2009, 00:40:15 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #4553 poslato: Novembar 21, 2009, 18:41:48 » |
|
igrala se s web cam-om (i sa frizurom )
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #4554 poslato: Novembar 22, 2009, 16:06:32 » |
|
sve ste mi jako slatke...ali moram reci da je Alisa najlepsa devojka na ovom forumu
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #4556 poslato: Novembar 23, 2009, 23:28:24 » |
|
hihihihih hvala nadooooo :* !!!
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #4557 poslato: Novembar 25, 2009, 18:26:06 » |
|
Sparta, sviđa mi se tvoja slika, baš je 'kul' Super! Tamara takođe, super je slika.. Micki isto divna, mada malo drugačija.. Jovana izgleda veoma zaljubljeno... Ma svi ste super...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|