ChEtNiK
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jun 18, 2007, 12:24:49 » |
|
Hteo sam tako neshto da predlozhim. Dvoglavi orao sa petokrakom u kojoj je 4C
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jun 18, 2007, 12:29:22 » |
|
Kako se mi razumijemo, pravi smo kaolicioni partneri. Još ministarstvo kulture da nam prepustite i
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jun 18, 2007, 12:33:13 » |
|
E, sad... Ali da se finansiraju filmovi o chetnicima da narod sazna istinu I ja uzimam Vojno-bezbednosnu sluzhbu...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jun 18, 2007, 12:36:39 » |
|
Može to za filmove samo da budu kratki A naša agencija za nacionalnu bezbjednost i da se obnovi OZNA - sve dozna.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jun 18, 2007, 20:49:20 » |
|
OK Kako se dogovorimo kada treba. Kakav ce da nam bude stav prema Hagu?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jun 18, 2007, 21:25:56 » |
|
Koji Hag? Toga nema.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jun 18, 2007, 21:30:55 » |
|
Ja sam mislio, ono shatro saradjujemo, a Ratka & co chuva Vojna bezbednost
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jun 19, 2007, 01:21:28 » |
|
Mislis kao sad?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jun 19, 2007, 13:02:29 » |
|
AXA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jun 30, 2007, 15:37:30 » |
|
sta bi vojvodo? Nidje te.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #55 poslato: Jun 30, 2007, 15:38:44 » |
|
....hehe.... ako on...dodje bude, nestane.. heh
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jun 30, 2007, 17:22:31 » |
|
Ja chisto gerilski: "udari iz zasede i izgubi se u nepoznatom pravcu"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jun 30, 2007, 21:07:44 » |
|
e chudna mi chuda...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #58 poslato: Septembar 03, 2007, 13:58:48 » |
|
Vojvodoooooooooooo..... Raspade li nam se ovo država?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #59 poslato: Novembar 24, 2007, 13:05:56 » |