astanijezauzeto
Newbie
Van mreže
|
|
« poslato: Jun 15, 2007, 19:28:18 » |
|
Sta reci naslov je dovoljan vi ste na redu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 15, 2007, 19:47:30 » |
|
Ma, ni one same ne znaju šta hoće...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vesna70
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 16, 2007, 00:40:06 » |
|
prodaju svoj fizički izgled za daj šta daš, poželjno bi bilo za što više ali dokle ,a i oni znaju šta kupuju a izlaze i mlađi modeli.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 19, 2007, 22:08:13 » |
|
Evo malo lirike
Riblja Corba Sponzori
Playboy otvorim na pola a u njemu riba gola pa se pitam, bre, ko metne u te ribe kvalitetne
Kada dobru uocim i ja bi da umocim trebalo bi neko da upozori danas kresu samo sponzori
Ref. Danas kresu sponzori danas kresu sponzori sirotinja uboga opet osta suvoga
Kad pitaju prosecni odgovori odrecni prosecni se zlopate drndajuci lopate
Lep si kao sam Apolon mudar kao car Solomon ako nisi ti solventan kao da si impotentan
Ref.
Ni ti, ni ja necemo moci da ga mecemo tragicni su ishodi kad su slabi prihodi
Danas kresu tajkuni njima rade majmuni danas kresu Sorosi i ostali olosi
Ref.
Sirotinja uvek suva ona moze da ga duva
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jun 20, 2007, 16:13:53 » |
|
o takvim osobama ne treba imati misljenje.......... da sebe prodajem zbog bogatstva....... nemam komentar.........
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
anarad011
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jun 23, 2007, 21:34:06 » |
|
Znam da bih dobro u zivotu prosla da umem mozak da usredsredim na jasne ciljeve, tj da se ne dajes iz ljubavi. Da hocu mogla bih postati sponzorusa, uglavnom me takvi i muvaju. Zato i jesam sama...smrc. Ali nisu one za zaljenje. One jednostavno imaju drugaciji pogled na ljubav i ostale vrednosti
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jun 23, 2007, 23:07:29 » |
|
Sta tu ima da se misli...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jun 24, 2007, 09:52:00 » |
|
....CcCccCCcCcCc........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 24, 2007, 11:37:55 » |
|
One znaju shta hoce.... mnogi greshe kad kazu da one ne znaju shta zele... One zele, hoce i dobijaju... money.. money... money... Ali nije sve u parama ima neshto i u zlatu i nekretninama ))))))))))))
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
AURORA
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 25, 2007, 20:56:10 » |
|
Ja mislim da su sponzoruše najgora vrsta djevojaka.Sa nekim biti zbog para lil da bi izvukao pare je odvratno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
trubac
Member
Van mreže
Blago meni opet ja
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 25, 2007, 22:09:58 » |
|
Imaju svoj nacin zivota i to je ok
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Stela-Angel
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 26, 2007, 01:08:19 » |
|
duboko nesrecne devojke cim su to!OGAVNO materijalno zadovoljstvo KRAJNJE PLITKO to e sve sto imam reci za njih
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 26, 2007, 16:22:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jul 09, 2007, 01:42:16 » |
|
Ako ima zena koje hoce da se tako ponasaju ko sam ja da im branim. Njihova stvar sta rade u svojoj spavacoj sobi dok god mene to ne dotice. Ali mislim da postoje 2 vrste, glupe mlade sponzorusice koje to rade da bi bile u trendu, i one iskusne koje znaju sta zele, npr. smuva lika i on joj otvori frizerski salon, znaci ona ce i posle njega imati svoja primanja... U svakom slucaju da muskarcima to smeta sponzorusa ne bi bilo...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jul 09, 2007, 02:05:13 » |
|
ma ja bih te sponzorushe sve natako na moj kolac nishta vishe im nije potrebno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|