LadyDee74
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #75 poslato: Jul 15, 2007, 21:48:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
muzika je zivot
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #76 poslato: Jul 16, 2007, 13:15:46 » |
|
Moj ortak je ishao sa njim u shkolu... Toliko o nedokazanosti...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #77 poslato: Jul 16, 2007, 16:09:36 » |
|
pa šta, kakve on dokaze ima ... možda laže
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #78 poslato: Jul 16, 2007, 16:50:46 » |
|
Shta lazhe?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #79 poslato: Jul 16, 2007, 17:14:15 » |
|
pa možda laže
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #80 poslato: Jul 16, 2007, 20:24:26 » |
|
Shta lazhe? Da je ishao u shkolu? Ne verujem...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #81 poslato: Jul 17, 2007, 14:30:43 » |
|
A šta je on tebi rekao za Milana?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #82 poslato: Jul 17, 2007, 15:26:16 » |
|
Da je peder... Izvini ako sam te razocharao...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nikola_07bel
|
|
« Odgovor #83 poslato: Jul 17, 2007, 20:43:10 » |
|
Mene je pomalo razocarala ona Silvija, fura svoj fazon bez narodnjaka 100 emisija , i onda nadje da peva od viki miljkovic .......pomalo bezveze
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #84 poslato: Jul 18, 2007, 14:36:24 » |
|
Mislim da je to uradila zbog publike ... verovatno je pomislila da će ispasti ako nastavi tako ... Ipak Grand prezentuje turbo folk a ne zabavnu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nikola_07bel
|
|
« Odgovor #85 poslato: Jul 18, 2007, 18:15:58 » |
|
to si u pravu, ali nije zanimljivo......ipak treba da drzi malo do sebe bez obzira na vecinu koji hoce samo da cuju ove gluposti sto se u zadnje vreme vrte po tv-u
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #86 poslato: Jul 20, 2007, 07:37:30 » |
|
to si u pravu, ali nije zanimljivo......ipak treba da drzi malo do sebe bez obzira na vecinu koji hoce samo da cuju ove gluposti sto se u zadnje vreme vrte po tv-u
Pa da ... ali ovako je pokazala da zna da peva i narodnu ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jana+sivce
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #87 poslato: Jul 23, 2007, 01:14:42 » |
|
Milan Stankovic ili Silvija Nedeljkovic.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mikiigogi
Member
Van mreže
|