IvanOle
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 09, 2007, 13:37:05 » |
|
Pa di baš u Hrvatsku? Mislim da nisu baš slobodno,bili su u oklopu od nekih 250 policajaca. Slušaj,on nek se goni što dalje,jep istina je da su pederi paradirali ulicama Zagreba,ali na televiziji sui rekli da je mnoštvo ljudi došlo s područja Srbije,Makedonije itd. Ja bi njih sve poslao na Antarktiku,nek se tamo jebavaju.Šteta što onaj Molotovljev koktel nije bolje pogodio...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 09, 2007, 13:49:27 » |
|
Chuo sam da su kod vas paradirali, a kod nas se samo jednom zeznuli.Pogledaj shta braca chetnici rade pederima...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jul 09, 2007, 14:27:50 » |
|
milan ima devojku ... kakav bwe peder ....
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 09, 2007, 15:05:45 » |
|
Moj ortak je ishao sa njim u shkolu, nemoj dame zezash...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
IvanOle
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 09, 2007, 19:27:49 » |
|
Pa i kod nas su ih išli tući i gađat Molotovljevim koktelima,ali ih je policija spriječila. Da,kad bi kod nas ih tako proterali kao kod vas...E Chetnik,jel ti imaš šta protiv Hrvatske? Mislim ja nemam ništa protiv Srba,jedino protiv onih koji su ubijali i koji su ratni zločinci,isto kao što vi Srbi mrzite one ljude koji su ubijali vaše ljude... Pozdrav iz Hrvatske iz Zagreba od Našičanina!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jul 09, 2007, 20:35:19 » |
|
Nemam nishta protiv Hrvata,mi smo ustvari isti narod, mi smo ostali pravoslavci, vi ste pokatolicheni... ali onog Gotovinu bi skratio za glavu pa makar me posle ubili kao kera...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IvanOle
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 10, 2007, 08:19:31 » |
|
To je tvoje mišljenje i poštujem ga,ja imam svoje koje je drugačije i to je to...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 10, 2007, 09:01:14 » |
|
ja mislim da ce dusan svilar
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
andjela_pa
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 10, 2007, 13:21:13 » |
|
Ma koga jos boli Qrac za njih
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 11, 2007, 08:48:25 » |
|
... da, da ... a i mislim da bi ovde trebali da polemisemo o zvezdama granda a ne o pederima ...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 11, 2007, 14:30:39 » |
|
To je tvoje mišljenje i poštujem ga,ja imam svoje koje je drugačije i to je to...
Upravo tako
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 11, 2007, 14:33:22 » |
|
Ma koga jos boli Qrac za njih
najpametnije recheno... a meni je to za "zvezde"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
chokolina
Member
Van mreže
~...NeMa KrIwCa Da Ga NiJe BoG kAzNiO...~
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 13, 2007, 14:56:33 » |
|
Dushan i Nemanja su jedinstweni...
|
|
|
Sačuvana
|
Nadjite mi dushu koja bol ne oseca, ma dajte njoj, ewo dajte njoj ono shto meni pripada. Nadjite mi suze da se ne okamene, kad na moje srce padnu da ne zabole...
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 14, 2007, 18:19:14 » |
|
Joj, Nemanja je bas simpa ....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LadyDee74
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 15, 2007, 21:34:47 » |
|
Milan Stankovic( Dusan Svilar, Radmila Manojlovic )
|
|
|
Sačuvana
|
muzika je zivot
|
|
|
|