7
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jun 15, 2007, 22:21:28 » |
|
definitivno ja imam najvece sanse da pobedim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 16, 2007, 05:54:17 » |
|
Da, slazem se sa tobom.Definitivno moj glas ide tebi
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jun 16, 2007, 23:43:11 » |
|
Evo i ja cu glasati za 7 jer ove ostale ne znam...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jun 16, 2007, 23:47:58 » |
|
E jel ste gledali? ja sam sad dosla kuci. ako je neko gledao jel moze da mi kaze ko je ispao?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 17, 2007, 05:23:32 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 17, 2007, 05:29:07 » |
|
Izgleda da ce vratiti 2 kandidata.Bar sam tako cula.Prica se da ce vratiti nekog od ovih sto su usli u prvih 10... sta mislite o tome?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 17, 2007, 16:03:36 » |
|
pobdjuje dinca jer ga gura brat
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jun 20, 2007, 01:44:29 » |
|
Jel gotovo? Ko je pobedio?
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jun 20, 2007, 10:50:29 » |
|
Jos nije gotovo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IvanOle
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jun 20, 2007, 13:55:43 » |
|
Najbolja mi je bila Bucka,a i Radmilovićka mi nije loša.Ona mala plava mislim da se zove Kristina Živković mi je bila bomba. Od muških Svilar mi najbolje pjeva,Cobe je legenda,de izbacite onog pedera s onom pederskom frizurom Stankovića.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jun 20, 2007, 14:02:41 » |
|
Ivane pozz, e da i nije3 Kristina nego Katarina al nema veze, A Rada ja fuksa
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jun 21, 2007, 11:06:28 » |
|
MILAN STANKOVIC je peder ulickani...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
smaf
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jun 21, 2007, 12:09:45 » |
|
Mislim da ce Nemanja, ja ne mogu da se odlucim jer su svi super samo da ne pobedi ona Radmila, lepo peva ali ponasanje je katastrofa! Dule je super ali me nervira njegova garderoba, Plavi cuperak je fantastican ali mislim da ce Nemanja biti pobednik!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jun 21, 2007, 12:19:48 » |
|
Pobedice Cobe zbog mnogo cigana koji ce da glasaju za njega
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|