m@rij@
|
|
« Odgovor #105 poslato: Avgust 28, 2007, 18:14:29 » |
|
O5 nisam sanjala nista ....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #106 poslato: Avgust 29, 2007, 17:14:02 » |
|
pre neki dan sam sanjala kako mi se keva iznenada vratila sa mora. i kad sam se probudila vidim poruku: e ja se vracam-keva.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #107 poslato: Avgust 29, 2007, 21:42:36 » |
|
Sanjala sam danas kad sam spavala Switzu... i dalje zivim u masti...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
mulka
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #108 poslato: Oktobar 28, 2007, 20:46:33 » |
|
cao mozete mi reci sta mi znaci san jer nigdje nemogu da nedjem znacenje. sanjala sam da sam na wc isla i da je iz mene mlijeko islo i to punu solju da izvinete. u tome je dosla moja mama i vidjela je to medjutim odjednom su se bile tu dvije kutije sa vodom kao da sam u njih izvrsila nuzbu a u wc je ipak bilo to mlijeko. u tim kutijama u vodi su bile grancice od drveta i listovi kao to je izaslo iz mene tokon nuzbe (pisanja)i sto me najvise prepalo dvije male bebe skupljene kao u stomaku su bile unutra mama mi je rekla ko "pa da nisu to te bebe sto si trebala dobit" odgovorila sam da nisu toje samo tako izaslo iz mene. eto to zabrinuo me je san jer neznam sta znaci.molim vas da mi neko odgovori ko zna nesto o tome.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #109 poslato: Novembar 21, 2007, 12:43:10 » |
|
Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... e ja nemam pojma što znači ali se presmijah.. kuku kako ti ser......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #110 poslato: Novembar 21, 2007, 12:45:24 » |
|
Ja sanjala kako me moja veeelika neostvarena ljubav muči i kako hoće da me ubije a ja pri tom moram da mu pjevam... Groozota. Možda se i odljubim :-)))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #111 poslato: Novembar 22, 2007, 00:15:11 » |
|
e ljudi,snovi su nerealni,to je to, ALI,ne mogu bas da kazem da ne verujem u snove,jer mi se par puta desilo predskazanje srece ili nesrece,da ne smaram...najsveziji san pre par dana mi bio,kao ulazim ja u trolejbus i sad kao vrata me prikljestila,i ja kazem ortaku "aj reci onom magarcu od vozaca da otvori vrata",i ortak ode kod vozaca i pritisne dugme taj ortak,ono trola pocela da se prevrce,kotrlja,ma uzas covece(u ovom slucaju mi se nista ni poz ni neg nije desilo)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MPshofer
|
|
« Odgovor #113 poslato: Novembar 22, 2007, 22:04:58 » |
|
Ja imao neke košmare... I drao sam se u snu... Jaoooo!
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek ZA!
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #114 poslato: Novembar 24, 2007, 12:10:32 » |
|
ja baš ništa nisam sanjala....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #115 poslato: Novembar 24, 2007, 12:29:50 » |
|
Izgleda da nam je neko prokletstvo=)))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #116 poslato: Novembar 24, 2007, 12:31:43 » |
|
Izgleda da nam je neko prokletstvo=))) bolje nego da sanjamo kakve strahote :-))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #117 poslato: Novembar 24, 2007, 12:36:16 » |
|
hehehehehe... Imaš pravo...=)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #118 poslato: Decembar 07, 2007, 17:05:14 » |
|
negde sam pročitala da mi,čak i ako se ne sećamo,uvek sanjamo nešto,i da san ne traje duže od 4minuta iako se nama čini da smo celu noć sanjali....ja se uglavnom sećam svojih snova,sanjam svašta,a ponekad sam i svesna u snu....... ranije sam stalno sanjala kako na mene pada ogromna cev,i kada me pogodi ja se smanjim i onda prolazim kroz ključaonicu od vrata dnevne sobe.....tu su neki mali ljudi,ja ih molim da mi pokažu kako da se vratim i da o5 postanem velika,ali oni se samo smeju.........i onda se probudim
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
Daraaa :)
|
|
« Odgovor #119 poslato: Februar 24, 2008, 02:52:18 » |
|
au ja uwek sanjam neke gluposti i nebuloze...mada se sad u zadnje wreme slabo secam sta sam sanjala... wec dwe veceri sanjam rat na kosowu....waljda me owa situacija podstakla na to...
|
|
|
Sačuvana
|
Veseo covek je kao sunce,gde god ide on osvetljava...
|
|
|
|