MajaSM91
|
|
« Odgovor #90 poslato: Jul 12, 2007, 13:25:06 » |
|
pa da ... zato smo ovde, da se zezamo
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #91 poslato: Jul 12, 2007, 14:03:08 » |
|
U potpunosti se slažem... Nego, što se tiče snova... U zadnje vrijeme (ovih zadnjih 2 - 3 dana), sanjam baš "bistre" snove.. Svega se sjećam..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #92 poslato: Jul 12, 2007, 15:03:14 » |
|
Ja neke gluposti
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #93 poslato: Jul 12, 2007, 22:56:03 » |
|
ma i ja... a pola se toga ni ne sjecam!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #94 poslato: Jul 12, 2007, 23:14:47 » |
|
Meni se cini kao da nista ni ne sanjam u poslednje vreme
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #95 poslato: Jul 13, 2007, 09:30:28 » |
|
nocas sam sanjala nesto lijepo! (napokon...)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #97 poslato: Avgust 22, 2007, 03:51:46 » |
|
Sanjala sam nacudniji san ikada! Sanjala sam da sam umrla i otisla u raj i da su tamo neki moji prijatelji (ne znam koji). Ali ja i dalje mogu da pricam sa zivima i vide oni mene i sve ali ne mozemo da imamo fizicki kontakt, a zivi ljudi su isto moji prijatelji. Ma totalno istripovano, samo znam da kada sam se probudila da mi je bilo uzasno neprijatno... Obicno ne sanjam nista posebno ali ovo, uf...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #98 poslato: Avgust 23, 2007, 03:10:23 » |
|
...retko se secam sta sam sanjala...a i kad se setim to su samo neki fragmenti...poslednji je bio horor... ...ja u prodavnici,gledam neke zelene farmerke i odlazim u kabinu da ih probam...navlacim zavesu i sedam na stolicu...odjednom,zavesa se naglo otvara i...neki covek mi puca u glavu...krupan,visok...u belim pantalonama i majci,ridj...jasno sam zapamtila i njegovo lice...budim se(u snu) i pipam lice...osecam plastiku...lezim u beloj sobi,na krevetu...moja mama dolazi i kaze da uvece idem na more,avion polece tad i tad...dalje se ne secam... ...uzas...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #99 poslato: Avgust 23, 2007, 18:05:59 » |
|
Zasto ja nikada nista ne sanjam?!?! Smrc!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #100 poslato: Avgust 26, 2007, 18:54:17 » |
|
UZAS SInoc sam sanjala da sam na Faxu i da polazem usmeno ispit. Dobila sam 7 i nisam bila zadovoljna i sve vreme sam se jela iznutra, a iz nekog razloga nisam trazila da ponistim... Ja sam vrlo cudna osoba...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #101 poslato: Avgust 26, 2007, 22:16:54 » |
|
sanjala sam samo neke gluposti...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #102 poslato: Avgust 28, 2007, 15:11:41 » |
|
ili ne sanajm nista, ili su to veoma cudni snovi.... jednom sam sanjao da me prvi komsija ubija... i to tri puta, sa tri razlicita noza i na tri razlicita mesta.... uzas.....
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #103 poslato: Avgust 28, 2007, 15:29:45 » |
|
ili ne sanajm nista, ili su to veoma cudni snovi.... jednom sam sanjao da me prvi komsija ubija... i to tri puta, sa tri razlicita noza i na tri razlicita mesta.... uzas.....
xixixi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #104 poslato: Avgust 28, 2007, 17:02:42 » |
|
Sanjala sam drugaricinog brata !!!! Freaky...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|