SBgirl07
|
|
« Odgovor #75 poslato: Jul 11, 2007, 14:31:27 » |
|
hehehe...rekla sam ja da je meni Maja bas simpa!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #76 poslato: Jul 11, 2007, 14:34:25 » |
|
Mene zeza kad stigne
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #77 poslato: Jul 11, 2007, 14:48:39 » |
|
pa tako i treba!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #78 poslato: Jul 11, 2007, 14:54:32 » |
|
Ti kao da si iz pakla pobegla
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #79 poslato: Jul 11, 2007, 16:21:44 » |
|
Ti kao da si iz pakla pobegla
bas ti hvala!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #80 poslato: Jul 11, 2007, 16:41:24 » |
|
Shta drugo da ti kazhem?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #81 poslato: Jul 11, 2007, 16:51:55 » |
|
istinu reci! hahahaha...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #82 poslato: Jul 11, 2007, 18:56:20 » |
|
Nisam spavala kao covek vec nekoliko dana, pa sam jutros legla i spavala sam do pola 5... Sanjala sam plazu, 30-ak ljudi imamo gitare, vatru, sve... Super je bila atmosfera...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #83 poslato: Jul 11, 2007, 20:07:36 » |
|
Shta drugo da ti kazhem?
istinu reci! hahahaha...
Kao da su te isterali iz pakla zbog losheg vladanja. Eto istine!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #84 poslato: Jul 11, 2007, 20:44:19 » |
|
to je laz! sram te bilo tako lagat!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #85 poslato: Jul 11, 2007, 21:23:20 » |
|
Shta ti je, iskuliraj... Zezam se, a ti... Pa kako mislish da je moguce nekoga izbaciti iz pakla? Odma "TO JE LAZH!".Jok, stvarno
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #86 poslato: Jul 11, 2007, 22:12:25 » |
|
hehehe...rekla sam ja da je meni Maja bas simpa! pa hvala ...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #87 poslato: Jul 11, 2007, 22:14:14 » |
|
Mene zeza kad stigne
shvaticu ovo kao kompliment ... ti slobodno reci ako sam suvise ostra prema tebi
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #88 poslato: Jul 11, 2007, 22:33:20 » |
|
Ma jok tako treba. Ja se tako shalim samo sa najboljim ortacima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #89 poslato: Jul 12, 2007, 12:58:28 » |
|
Hvala, hvala... hehehehehe
|
|
|