G@rf!3ld
|
|
« poslato: Mart 24, 2007, 10:54:09 » |
|
Evo mjesta za dobre spotove Beyonce-Irreplaceable....Nije losa pjesma Benny Benassi-Satisfaction....Dobar spot Juice ft. Fu 93-Brate minli.....Dobar spot ali nekvalitetan rap Christina Aguilera & Lil Kim & Pink & Mya-Lady Marmalade.....Cool pjesma,cool spot Madonna & Christina & Britney & Missyelliott-2003 VMA Performance.....Dobra kombinacija Nirvana-Smells Like Teen Spirit.....Evo jedne od meni omiljenih pjesama,kako je samo mocna
|
|
« Poslednja izmena: Mart 24, 2007, 12:14:03 Stef@n »
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #1 poslato: April 05, 2007, 21:32:45 » |
|
Ja se tu namucio a vi ni da pisnete...pa mislim stvarno
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #2 poslato: April 05, 2007, 22:38:18 » |
|
nice nice...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
serdar vukoje
|
|
« Odgovor #3 poslato: April 12, 2007, 12:17:10 » |
|
S obzirom na neverovatnu stabilnost protoka i vanserijsku paralelno virtuelnu sposobnost sabiranja mog WiFi digitalnog uređaja imate svu moju moralnu podršku za ovu temu.
|
|
|
Sačuvana
|
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #4 poslato: April 18, 2007, 14:24:46 » |
|
Ja se tu namucio a vi ni da pisnete...pa mislim stvarno I to se desava brate... Barem meni se desavalo... Ubijem se da nekom liku objasnim kako da ubaci neke tockove u igricu i uplodujem desestak slika tamo iscrtam kako sta kuda ovo ono i ispisem text a on ni T on Thanks... Engleski pajser...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #5 poslato: April 23, 2007, 01:34:20 » |
|
BRAWO za Niravanu...jedan od najboljih spotova... A jel' znate gde mogu da skinem od spot od Aerosmith-a - Don't wanna miss a thing ?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #6 poslato: April 23, 2007, 01:50:58 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #8 poslato: April 23, 2007, 02:28:04 » |
|
E u tom slučaju možeš ovako: Odeš prvo OVDEUpišeš youtube url videa kojeg želiš da skineš Ovaj naš je http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rYOnda će se pojaviti Download Url sa linkom za skidanje. Ideš save as, ali potrebno je da snimiš fajl sa "*.flv" ekstenzijom A da bi ga gledala potreban ti je neki flv player, recimo ovaj ili ovaj
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #10 poslato: April 23, 2007, 02:40:12 » |
|
Nish, tu smo da se pomažemo... Sad samo udri po skidanju spotova...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #11 poslato: April 23, 2007, 02:42:18 » |
|
He,he... hvala u svakom slucaju... I hocu...he...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #12 poslato: April 23, 2007, 07:59:46 » |
|
KZR (kovac zlatna ribice) aj tutni onu bjudiful lajr,od shakire i bijons.Da vidim kako igra.I OBAVEZNO LA TORTURA OD SHAKIRE!mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kako volem taj spot i pesmu i shakiru!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
salemosorinac
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #13 poslato: April 27, 2007, 00:53:46 » |
|
caos svima !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
7
|
|
« Odgovor #14 poslato: April 28, 2007, 15:42:50 » |
|
jel ima neko spot jelene mrkic-dovece ili zna neki link gde mogu da skinem hvala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|