^Candy Man^
|
|
« poslato: Februar 18, 2009, 20:52:09 » |
|
Ljudi stvarno mi treba pomoc...Pre mesec dana je ceo moj razred dobio ukore i smanjene ocene iz vladanja zato sto smo ustali i otisli sa pola predstave za Sv.Savu...Ok to je bilo bezobrazno ali razredna nam je rekla da ukoliko zelimo da ispravimo ocene moramo da napisemo 5 seminarskih radova od 800-1000 reci... E sad problem je u tome sto ja nemam blage veze kako se to pise...A i nemam vremena ni da disem koliko imam da ucim... Ako bi neko, bilo ko bio dovoljno ljubazan da mi pomogne u ovoj nezgodi bio bih mu jako zahvalan... Teme su: 1.Poznata licnost iz nase istorije 2.Poznata licnost iz svetske istorije 3.Poznati dogadjaj iz nase istorije 4.Domaci umetnik(slikar,vajar,arhitekta,kompozitor nebitno) 5. Slobodna tema(ovo cu mozda i uspeti sam...)
Unapred zahvalan vas L00dy...
P.S. Nadam se da ne trazim previse...
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #1 poslato: Februar 18, 2009, 21:19:34 » |
|
http://rapidshare.com/files/199708187/AnriRoberPeti-Kralj_Aleksandar_I.rar.html http://rapidshare.com/files/199712583/DR.SLOBODAN_RISTANOVIC-CERSKA_BITKA.rar.html imas ovde nesto....i ovo ti je program za prebacivanje iz pdf-a u txt... http://rapidshare.com/files/188185204/ABBY_Fine_Reader_v9.0.0.724_-_Professional_Edition.exe.html ato ti je pod 1 i pod 3...ak nadjem jos nesto od ostalih ce da ti postavim odje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #2 poslato: Februar 18, 2009, 21:31:23 » |
|
thx puuuuuuuuno... Malo je preopsirno ali hvala u svakom slucaju...
|
|
« Poslednja izmena: Februar 18, 2009, 21:36:18 L00dack »
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #3 poslato: Februar 18, 2009, 21:36:14 » |
|
a o poznatim licnostima mozes da pogledas u wikipediji...tamo ce ti bit najlakse
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #4 poslato: Februar 19, 2009, 00:20:26 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #5 poslato: Februar 19, 2009, 00:22:02 » |
|
thx puuuuuuuuno... Malo je preopsirno ali hvala u svakom slucaju... pa izvuces iz svakog dela po malo i napravis dobre seminarske a ak ne budem zatrpan poslom mozda ti odradim jedan...ne obecavam nista
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #6 poslato: Februar 19, 2009, 07:56:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
♠jeckitj♠
|
|
« Odgovor #7 poslato: Februar 20, 2009, 11:21:22 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi!... Al’ ne, ja nikom ne bih Na svetu dala srce svoje! Oduvek tako pisano je… Nebo je mene dalo tebi; Moj zivot sav je jemstvo bio Da cu te sresti izmedj’ ljudi; Znam, bog je tebe uputio, Moj zastitnik do groba budi… :D:D:D
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #8 poslato: Februar 20, 2009, 14:27:12 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #9 poslato: Februar 28, 2009, 19:19:23 » |
|
E fala vam...Svi ste zlatni...Sad cu pregledati ovo sve i napisati...javljam kad ispravim ocenu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #11 poslato: Novembar 27, 2009, 17:02:03 » |
|
thx. ali je meni ovo davno trebalo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|