BataRedHell
|
|
« Odgovor #3975 poslato: Septembar 19, 2008, 22:16:05 » |
|
intro jel si se lepo naspavala ....................
|
|
|
Sačuvana
|
"ЈА НЕ ОДЛУЧУЈЕМ ДА ЛИ ЋУ ИЋИ У БИТКУ, ПО ТОМЕ КОЛИКА СИЛА МИ ПРЕТИ, НЕГО ПО ТОМЕ КОЛИКУ, СВЕТИЊУ БРАНИМ"
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3976 poslato: Septembar 19, 2008, 22:17:14 » |
|
Ma gde bre...imala sam neku kosmarcinu,ne daj Boze...pu pu daleko bilo...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #3977 poslato: Septembar 19, 2008, 23:25:56 » |
|
de si koleginice,opet si jedina cura ofde?pffff,nista novo :s
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3978 poslato: Septembar 19, 2008, 23:27:47 » |
|
O pa gde si bre kolega?
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #3979 poslato: Septembar 19, 2008, 23:30:07 » |
|
ma eo me,znas ti mene sta se radi?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3980 poslato: Septembar 19, 2008, 23:31:53 » |
|
Evo bolujem... Sta ima novo ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #3981 poslato: Septembar 19, 2008, 23:33:54 » |
|
...jos se nadam tebi,nikad svoje srce...ovaj...ma eo,bleja neka teska ovih dana,a tek sutra,jooooj e,bojim se da ti necu znati ispricati kako mi je bilo preksutra il kad se vec cujemo ako razumes za kim bolujes?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3982 poslato: Septembar 19, 2008, 23:37:06 » |
|
Hehe kapiram... Nego kakve li si kombinacije napravio...qq s' tobom Bolujem za vinjakom...salim se ...razbolela sam se,pa se sad tesim da cu ozdraviti do ponedeljka
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #3983 poslato: Septembar 19, 2008, 23:39:03 » |
|
ne pitaj me nista,uffff,koga sam zve zvao u mali stan,nista me ne pitaj al dobro,dalje od poda se nece ici posle dvojke,to je najvaznije e bre,ja sam mislio da se vampiri ne mogu razboleti,ccc
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3984 poslato: Septembar 19, 2008, 23:41:57 » |
|
I bre...ti ides iz stete u stetu Ako kolega,samo pazi sta radis Ma ovo ti je neka univerzalna vrsta...sve mogu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #3985 poslato: Septembar 19, 2008, 23:43:01 » |
|
unikat unikat xexe,pa aj dodji,pozvana si!ako mozes?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #3986 poslato: Septembar 19, 2008, 23:46:43 » |
|
buuuuuuuu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3987 poslato: Septembar 19, 2008, 23:47:54 » |
|
unikat unikat xexe,pa aj dodji,pozvana si!ako mozes? Ne staj mi na muku...znas da ne mogu... buuuuuuuu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #3988 poslato: Septembar 19, 2008, 23:49:23 » |
|
hehe...to docaravam vetar koji vamo duuuuva...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #3989 poslato: Septembar 20, 2008, 09:59:43 » |
|
Dobar daaaaannnnnnn!!!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|