Lutam sad po blogovima ( sta ces navukla sam se

) i naidjoh na neki sa horoskopima...
Konkretno:
http://darujmorec.blog.co.yu/blog/darujmorec/horoskop/2008/06/02/horoskop-za-jun-2008.
Nebitno sve to, citam ja ( a inace ne verujem u ovakve horoskope ) i ispostavi se da i nije toliko pogresno.. hehe...
VAGA
Evo vama lepog meseca
iako se već duže vreme trudite na svoj način da popravite svoje stanje. Vi ste od onih koji uvek imaju vere u bolje i osluškujete ljude i njihove potrebe i tako znate da reagujete na pravi način. I to će vam pomoći.
POSAO: Već drugi mesec kako se odvijaju i dešavaju povoljne informacije i kolebanja u vezi vaše promene posla ili
napredovanja i znajte da je ovo samo početak i najava za mnogo važne, povoljne i krupne promene koje vam predstoje. Za sada je samo početak nečeg veoma bitnog.LJUBAV:
Kad krene onda baš krene. (

rekoh li ja da je meni emotivni idiot sudjen

) I na ljubavnom planu vam je povoljan ovaj mesec,
čućete važne informacije i ostvariti bitne kontakte koji će biti samo pokazatelj i putokaz u kom pravcu se odvija vaš ljubavni život. U svakom slučaju ovo je sve dobro, važno i povoljno! I iskoristite taj period do 19.juna.
ZDRAVLJE:
Vama Vagama nije teško uopšte kada vam je ljubavno dobro. Zato, to sada znači da ste dobro. J
oš ako je lekar prijatan, i malo više obrati pažnju na vas, vama će odmah sve da bude bolje. I odmah ćete da ozdravite!
E sad da rezimiram

Zaista se trudim da vratim stvari u kolosek i da prilagodim situaciju sebi i da poboljsam moje celokupno raspolozenje ( koje je malo bilo skenj ) sto bas i Zenu napomenuh pre neko vece...
Ono za veru u bolje - to sam JA

Posao - ako to prekopiramo da vazi sa skolu - zaista mi predstoji napredak i i to takav da ce citav moj zivot obeleziti

Hihihi i na kraju ljubafff... pa zaista jeste jedan doktor ( dooobro student medicine ) obratio paznju na mene...

I tako... eto... bilo mi interesantno pa zato podelih sa vama... hehe...