Ja bi vam stavila slikice, ali ne znam da li ovde treba da ih kacim ili u "Slike clanova" , da me ne kazne opet....Posto ima nekih koji to vole da mi rade
Vole da me bicuju, pa to ti je ...!!!!
Evo ovako,sto se tice samog skupa,ja sam bas sretna sto sam bila. Cisto zbog sebe sretna, jer postoje neki ljudi koji su mi TOLIKO neopisivo dragi, i koji su "stara Kovach garda" .... Bilo je lepo videti ih, ali i upoznati neke koje ranije nisam licno poznavala. Svi su super, svi su za zezanje, pozitivni, opusteni, i to mi se jako svidja. Steta je sto smo svi rasprsheni kuda koji, pa ne mozemo cesce da se izorganizujemo. Steta je takodje sto nije vise clanova bilo, mnogi su obecali, pa se nisu pojavili usled nekih iskrslih obaveza i sl. ALi dobro, bice jos skupova, samo nam Boze daj zdravlja dobrog.
Da nista drugo vredelo je cuti onaj BOLESNI VIC zbog kojeg za malo umrijeh. Ne pamtim kad sam se onako smejala. Ljudi, bez vazduha sam ostala, stomak me zaboleo i suze su mi krenule od smeha....A vic je tako glup....Hahahahhahaha! Vic glup, a ja plava-odatle i toliki smeh.
Ljubim vas sve puno! Drago mi je sto vas videh.
Cmokici i veeeeliki pozdravi onima koji nisu uspeli da dodju, nadam se da se dogodine(a mozda i ranije) gledamo.
P.S. Prepoznace se onaj ciji me je "nedolazak" najvise pogodio
Aj javite za slidze....Spremne su za kachenje, samo da znam gde cu ih.