honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1260 poslato: Jul 07, 2008, 10:46:11 » |
|
Joooj, kakva ce guzva da bude po gradu danas a ja imam neke obaveze... ufff...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #1261 poslato: Jul 07, 2008, 13:02:24 » |
|
Jos 3 dana,pa na more...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Crnokosa cg
|
|
« Odgovor #1262 poslato: Jul 07, 2008, 13:07:13 » |
|
Kako je daleko 17h? Hocu kuciiiiiiii
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
partibrejker
|
|
« Odgovor #1263 poslato: Jul 07, 2008, 13:54:45 » |
|
jedva čekam večeras...igra dobra predstava
|
|
|
Sačuvana
|
Želim samo da sviram,da se otkačim i to je sve ,)
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #1264 poslato: Jul 07, 2008, 13:56:56 » |
|
jedva čekam večeras...igra dobra predstava misliš...u pozorištu? jbga kad sam ako je u pozorištu šta igra?
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
partibrejker
|
|
« Odgovor #1265 poslato: Jul 07, 2008, 14:21:05 » |
|
jedva čekam večeras...igra dobra predstava misliš...u pozorištu? jbga kad sam ako je u pozorištu šta igra? da,u pozorištu,traje festival tu kod nas,pa svaku noć igra predstava a včeras igra "Raskršća" Poetski teatar mladih Juventa-Sarajevo režija: Jasna Diklić,poznata glumica..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #1266 poslato: Jul 07, 2008, 14:28:23 » |
|
jedva čekam večeras...igra dobra predstava misliš...u pozorištu? jbga kad sam ako je u pozorištu šta igra? da,u pozorištu,traje festival tu kod nas,pa svaku noć igra predstava a včeras igra "Raskršća" Poetski teatar mladih Juventa-Sarajevo režija: Jasna Diklić,poznata glumica.. oooo eto mene tebiii......... ja obožavam pozorištee jbga....ovdje svaku predstavu znam napamet a sad se i meni gleda šta dobroo....jbga P.S. a gdje to kod vas?
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
partibrejker
|
|
« Odgovor #1267 poslato: Jul 07, 2008, 14:32:58 » |
|
jedva čekam večeras...igra dobra predstava misliš...u pozorištu? jbga kad sam ako je u pozorištu šta igra? da,u pozorištu,traje festival tu kod nas,pa svaku noć igra predstava a včeras igra "Raskršća" Poetski teatar mladih Juventa-Sarajevo režija: Jasna Diklić,poznata glumica.. oooo eto mene tebiii......... ja obožavam pozorištee jbga....ovdje svaku predstavu znam napamet a sad se i meni gleda šta dobroo....jbga P.S. a gdje to kod vas? srednja BiH grad Bugojno... jedan od popl. gradova što se tiče pozorišta i lutkarske scene;d
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #1271 poslato: Jul 07, 2008, 16:58:19 » |
|
|