Smiley Face
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Septembar 12, 2007, 13:39:39 » |
|
hehehehehehehe... Mislim da je chetnik, poslije nego što je (neuspješno) kopao, odlučio da napravi bombu koja će raznijet sve...CCcCcCc... Mislim da je još uvijek pravi (ako nije...  )...  lol lol lol....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Septembar 12, 2007, 16:04:53 » |
|
hehehehehehehe... Mislim da je chetnik, poslije nego što je (neuspješno) kopao, odlučio da napravi bombu koja će raznijet sve...CCcCcCc... Mislim da je još uvijek pravi (ako nije...  )...  lol lol lol.... Hmm... zar se tako govori o Ministru odbrane? Pa još njegov pomoćnik... cccc.... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Septembar 12, 2007, 17:49:16 » |
|
Pa dobro sad... CcCccCcc.. Plaća nije bila dobra, šta ću ja?? 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Septembar 12, 2007, 19:21:43 » |
|
Ma vratice se Danijeeeeela.... hmm...kasljuc,kasljuc....mislim,ovaj,CHETNIK.... Nije rekao zbogooooooooooom....
A i otisao je a sarmu prob'o nije.... Tako daaaaa.... Vratice se on....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Septembar 13, 2007, 08:13:28 » |
|
Ma sta 5-6 dana ja ga nisam videla... ima... mesec sigurno... Brinem se... On..malda, usijana glava... qq... A gde je bleee... Evo i skola krenula znaci morao bi da bude kuci... nego ja s nesto razmisljam...da nije mozda da je on pao popravni pa da su mu njegovi oduzeli komp... i sve slicne nacine komunikacije...  KHM, KHM... Sada kada me slushate, evo... Nisam pao popravni - polozhio... Sa trojkom... Tu sam ja... U CZ sam pokushao da udjem, nisu mi dali... Chuo sam preko nekog da ste stavili ovu temu, pa reko da vas malo pustim da se krchkate, pa da vam se javim... Budite pozdravljeni... @coolerka - Tunel napreduje 
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 13, 2007, 08:24:47 ChEtNiK »
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Septembar 13, 2007, 08:53:11 » |
|
Vojvodooooooooooooooooooooooooooo...... Dobro nam ti došao pa ma gdje bio do sad... I aj' da se popije u to ime!  Kiss... za ministra odbrane....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Septembar 13, 2007, 12:58:51 » |
|
...za ministra... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SBgirl07
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Septembar 13, 2007, 14:53:44 » |
|
oho...pa ti si ziv... iskreno i ja sam se uplasila gdje si! nemoj nam to vise raditi! 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Septembar 13, 2007, 15:41:51 » |
|
I djtufna nam je nestala... ovaj narod je poblesavio...
a da nisu ekskurzije u pitanju???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Septembar 13, 2007, 16:02:54 » |
|
Jupiiii...jupiiiii...sad mogu mirno da spavam kad nam je ministar odbrane tu... Dobro nam dosao Chakiii... Falio si nam... Jedan kissic za dobrodoslicu...  @Leja: Da vidim da su nam svi clanovi poblesavili... Ja sam jos sutra sa vama... i onda palimmmmm... : Via Italia... 
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ZenTale
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Septembar 14, 2007, 00:18:33 » |
|
Eto sad ne moramo da brinemo.. mada nismo nešto preterano brinuli, al da se nisi javio još malo, aktvirali bi OZNU, preko Lejenice.. Pozz Che.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Septembar 14, 2007, 00:22:47 » |
|
Sad mozemo mirno u rat... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Beki70
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Septembar 14, 2007, 00:24:41 » |
|
Dobro dosao nazad!
|
|
|
Sačuvana
|
Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozete popraviti, a to ste vi sami.
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Septembar 14, 2007, 13:13:01 » |
|
Ozna preživljava reforme....
|
|
|