spartacus
|
|
« Odgovor #375 poslato: Septembar 26, 2009, 00:25:54 » |
|
Pa skidanjem da te potkupi? Pffff,ala joj je i ponuda... pa rekao sam,calorifer. Dje sam pogresio?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #376 poslato: Septembar 26, 2009, 00:32:16 » |
|
Sparta, pa zna se sta ide uz skidanje ahahah... Oh, pocinjem i previse da lupam... Sparto ne odg, ja sam zensko, mogu li ja da te potkupim?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #377 poslato: Septembar 26, 2009, 00:49:49 » |
|
Znam sta ide uz to kad se riba skida,ali ne znam sta ide uz to kad se vini pu skida... salim se... Znam sta bi islo da sam ja u pitanju.ne mogu da govorim u kaloriferovo ime. zavisi sta nudis...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #379 poslato: Septembar 26, 2009, 01:09:01 » |
|
Med mogu i kod pcelara da kupim... Sta nudis drugo?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #380 poslato: Septembar 26, 2009, 01:29:50 » |
|
Nema pored takvog predsednika normalno da propada drzava . Dole tiranija!!!!!!! A premijera nema nigde . Tu je premijer, ne brini ti... a pored ovakvih ministara i predsednika premijer može da bude odsutan i da ne brine Da je u ovoj državi sve u savršenom redu pokazuju i pregovori u toku: Med mogu i kod pcelara da kupim... Sta nudis drugo? Za tebe Sparto sve Vini pu ce i svoj med da da
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #381 poslato: Septembar 26, 2009, 01:39:47 » |
|
A jelte da vas priupitam ja nesto...Mogu li ja da budem ministarka za vinjak,vodku i ostala alkoholna pica? Brrrrrrrmmmmm-brrrrrmmmmmm -S'ljubavlju,vasa -intro-
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #382 poslato: Septembar 26, 2009, 01:49:19 » |
|
Intro, da li bi ti smetalo da tvoju funkciju nazovemo ministar za ugostiteljstvo? Znaš, ima ovde i fine dece koja bi popila neki sokić
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #383 poslato: Septembar 26, 2009, 01:57:11 » |
|
Jaaaooooo moze...Aj sad da ne bude da sluzimo samo alkohol 'fala vi puno
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #384 poslato: Septembar 26, 2009, 02:01:23 » |
|
Heeej, ne ide to tako... nema fala vi puno, čekaj bre svečano proglašenje!!! U, ala si ti nestrpljiva neka... sad treba da te ostavim u proceduri čekanja da se naučiš redu Ali ako obećaš da ćeš uvek premijera služiti dobrim crnim vinom (ako ti crnog vina nestane uvek se možeš izvući s pelinkovcem... i odma` da ti kažem da predsednik nije toliko izbirljiv ), možda možemo da ubrzamo proceduru
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #385 poslato: Septembar 26, 2009, 02:19:05 » |
|
E jesam nestrpljiva za medalju Nista se ti ne brini,imam domace crno vino,udara posle druge case koliko je dobro Pobenavi covek od njega skroz,a pelinkovac imam u steku,a ako se predomislis tu moze vinjak da uskoci,posto je on najbolji
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #386 poslato: Septembar 26, 2009, 02:35:09 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #387 poslato: Septembar 26, 2009, 02:50:29 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #388 poslato: Septembar 26, 2009, 13:18:06 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #389 poslato: Septembar 26, 2009, 13:42:02 » |
|
^^Ja lepo pricao B.Love. Premijerka se samo pojavljuje kada joj je ugrozena fotelja . Inace korupcija na vrhuncu. Mene je sramota pricati sta mi je predsednica sve nudila ispod stola . Da je u ovoj državi sve u savršenom redu pokazuju i pregovori u toku:
Kakvi pregovori? Sa kim ?
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
|