ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Jul 15, 2007, 14:22:09 » |
|
Poslacu ti 5E na PM, valjda ce biti dosta 
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
m@rij@
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Jul 15, 2007, 18:48:14 » |
|
CCC , materijalizam ipak izbije na kraju svake price... Kad je grof bio cicija... Evo 20 evritja! Zar postoje novci koji ce to da plate?!?! 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Jul 16, 2007, 10:25:19 » |
|
Ma šalio sam se. Ne treba novac. Ionako sarajevski ćevapi nemaju cenu. Ja častim deset ćevapa i jogurt.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Jul 16, 2007, 13:06:49 » |
|
A ja chastim pivo da zalijemo...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Jul 16, 2007, 13:33:31 » |
|
Valja.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
m@rij@
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Jul 16, 2007, 21:42:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Jul 16, 2007, 22:28:59 » |
|
Nego. Samo nisam siguran koliko treba porcija da kupim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Jul 18, 2007, 11:30:34 » |
|
Ako kupuješ ''kod Mrkve'' i ja ću ćevape.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Jul 18, 2007, 11:37:37 » |
|
I jedan od simbola Sarajeva 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Jul 18, 2007, 11:49:47 » |
|
Još jedan..  Nadam se da se Milan ne ljuti što mu upadam u temu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Jul 18, 2007, 12:12:03 » |
|
Zašto bih se ljutio? Hvala na slikama Sarajeva. Postaviću i ja par slika kad budem imao vremena.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Jul 21, 2007, 15:49:50 » |
|
E onda evo još slika.. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Jul 21, 2007, 15:51:27 » |
|
I Bezistan 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Jul 29, 2007, 16:06:41 » |
|
mislim da je tifo tu nakometnetniji da pise o sarajvu da nije isti ko prije istina je kao uostalim nijedan grad u exyu mnogi su otisli nazalost bolji ljudi su otili nego ovi sto su dosli su dosli ali u sarajvo moze da dodje bilo ko da proseta bascarsijom pojede cevape i burek TIFO BOSANCERO
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
tifone
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Jul 29, 2007, 16:08:43 » |
|
pa cak i da zivi ako moze nac kakav poso
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
|