Smiley Face
|
 |
« Odgovor #30 poslato: Jul 01, 2007, 16:39:26 » |
|
Oh, pa koga ti to razdvajas?? Mene i ovog tu...??' Ne, mene niko ne razdvaja, povlačim se ukoliko on ne zasere... (sorry na izrazu)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #31 poslato: Jul 01, 2007, 16:41:01 » |
|
OK
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #32 poslato: Jul 01, 2007, 16:43:32 » |
|
...sklopljen Sarajevsko - .... mirovni sporazum...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #33 poslato: Jul 01, 2007, 16:46:40 » |
|
ajde da potpishemo u Dejtonu  sve shto se tamo potpishe traje do prve kishe...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ZenTale
|
 |
« Odgovor #34 poslato: Jul 01, 2007, 16:49:40 » |
|
Mala, nisi mi uopšte zanimljiva.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #35 poslato: Jul 01, 2007, 16:51:13 » |
|
Ja ti nisam mala.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
 |
« Odgovor #36 poslato: Jul 01, 2007, 16:55:59 » |
|
Nisam ni mislio da si moja, već si mala za mene.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #37 poslato: Jul 01, 2007, 17:23:33 » |
|
Koliko imash godina, uopce??
I, možda sam po mozgu svjesnija od tebe, sta znash...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #38 poslato: Jul 01, 2007, 17:27:37 » |
|
XAXA, dobra fora...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #39 poslato: Jul 01, 2007, 17:28:09 » |
|
hmmmm... Otkad si ti na mojoj strani?? hehehehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #40 poslato: Jul 01, 2007, 17:34:50 » |
|
Fora je da si ti "po mozgu svesnija" od Zena... Vazhi mala, bio sam i ja u tim godinama pa sam mislio da sam naj pametniji... Nemoj misliti da te vredjam...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #41 poslato: Jul 01, 2007, 17:36:03 » |
|
ma, ne... Ajde, sad.. Buduci da sam pametnija, a pametniji popustaju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
 |
« Odgovor #42 poslato: Jul 01, 2007, 17:40:23 » |
|
OK,ajde nak bude... Pametnija si od mene, sada sjashi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
 |
« Odgovor #43 poslato: Jul 02, 2007, 19:17:49 » |
|
Cccc pa nemojte molim vas, nije uredu da se oko toga prepirete ili da se vredjate, svako ima svoje misljenje jer potice iz razlicite sredine treba to postovati... Sta ce biti sa Kosovom ne znamo jer nismo vidoviti, i nema poente da se tako prozivate... Ovo je mesto za opustanje, a ne za nerviranje...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
 |
« Odgovor #44 poslato: Jul 06, 2007, 10:39:53 » |
|
da, znam, vec smo zavrsili s tim...
|
|
|