|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #511 poslato: April 30, 2009, 19:27:17 » |
|
...hejt hejt hejt... glupacha sam... jooj bre... mrzim kad pravim ovakve greshke samo gresim i ja u zadnje vreme treba da malo oladim sa nekim stvarima i prebacim se na davno ostavljeno :/
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #512 poslato: April 30, 2009, 23:56:07 » |
|
...znachiiii aaaa... apsolutno mrzim ceo svet kad pada glupa kisha... and again mrzim moje pravljenje greshaka... ne mislim bre uopshte ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #513 poslato: Maj 01, 2009, 00:01:04 » |
|
ide mi para na usi koliko sam ljuta!!!LJUTA LJUTA LJUTA LJUTA
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
♠jeckitj♠
|
|
« Odgovor #514 poslato: Maj 01, 2009, 01:53:14 » |
|
mrzim shto sam inpulsivna...aaaaaaaaa i mrzim zene....aaaaaaaaa..............i davorovu biiiivshuuuu...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaAaaAAAAAaAAaAaaaaaaAAA!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi!... Al’ ne, ja nikom ne bih Na svetu dala srce svoje! Oduvek tako pisano je… Nebo je mene dalo tebi; Moj zivot sav je jemstvo bio Da cu te sresti izmedj’ ljudi; Znam, bog je tebe uputio, Moj zastitnik do groba budi… :D:D:D
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #515 poslato: Maj 01, 2009, 02:19:40 » |
|
mrzim shto sam inpulsivna...aaaaaaaaa i mrzim zene....aaaaaaaaa..............i davorovu biiiivshuuuu...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaAaaAAAAAaAAaAaaaaaaAAA!!!!
Ako smem da kazem, dobro je to sto si impulsivna... meni se to svidja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #516 poslato: Jun 18, 2009, 14:52:42 » |
|
Pa ne mogu da verujem! Nije fer, ovo je da covek poludi!!!! Mislim stvarno! Jeste da nije profesionalno sa moje strane ali cu zaista nekoga ispi.... kako bre mogu da nas cimaju tako?! Sta bre misle oni ko su??? Dobro, jeste da su vlast i da im se moze, ali preterase ga!!!! CETIRI nedelje da cekam?!?!?!? Ma bre....
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #518 poslato: Avgust 11, 2009, 01:40:53 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #519 poslato: Avgust 11, 2009, 11:03:20 » |
|
Da znam ko je kriv za ovo sto sam postao al'bi ga mucio danima taj bi me molio da ga ubijem al'ja ne bi..odmah
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #520 poslato: Septembar 30, 2009, 11:48:15 » |
|
hehe.... ti bi a ja cu.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U B I C U G A O D B A T I N A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! znaci decko nece preziveti.... niko ALI NIKO ne sme da preti mom drustvu....NIKO!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #521 poslato: Oktobar 01, 2009, 01:42:52 » |
|
Nisam dugo bio ovde... Kolika količina besa!.. Ali dobro, nekad je i to bolje nego da držimo u sebi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #522 poslato: Oktobar 01, 2009, 18:41:55 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #523 poslato: Novembar 23, 2009, 16:28:52 » |
|
znaci, sve u *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*.... ma ovo je sve globalna zavera ) znam ja xD
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
|
|